Koskoca TAŞ Engin Öztürk Elize kadar asla düşmemiştir,asparagas haber
Kiz hangisi das simdi karar verin.ssMurat Boz gibi yakışıklıyı Engin Öztürk ile aldatmak? 😱
Koskoca TAŞ Engin Öztürk Elize kadar asla düşmemiştir,asparagas haber
Kiz hangisi das simdi karar verin.ssMurat Boz gibi yakışıklıyı Engin Öztürk ile aldatmak? 😱
Ben sarıları değil esmerleri tercih ediyorum.Kiz hangisi das simdi karar verin.ss
TABİKİ Engin daha taş Murata göre,tartışması bile yapılamazKiz hangisi das simdi karar verin.ss
Aaa bekleriz Çarşamba senide herifini izlemeyeBaşrol oyuncusun, ne gerek var böyle dizilere yan karakter olarak girmene![]()
Herifim kimAaa bekleriz Çarşamba senide herifini izlemeye![]()
Yüksek Sosyete'de adaşım olurdu da Engin'i o diziye yakıştıramadım. Başrol oyuncusu mu bariAaa Engin işte![]()
![]()
Rolu süper
![]()
Başrol ErtuğrulumYüksek Sosyete'de adaşım olurdu da Engin'i o diziye yakıştıramadım. Başrol oyuncusu mu bari![]()
Yani Engin başrollerden biri değil mi yani? Olmamış.Başrol Ertuğrulum![]()
![]()
Bölüm tav dövüşücekleri zaman bittiBu Çarşamba ilk sahneye bak Ertuğrulum ile dövüşücek
Ama rolu gayet iyi youtubeden videolarına bakabilirsin diziyi izlemene gerek yokYani Engin başrollerden biri değil mi yani? Olmamış.
Nasıl kabul etti bu rolü ona şaşırıyorum, başrol olması gerekirken hemde..Ama rolu gayet iyi youtubeden videolarına bakabilirsin diziyi izlemene gerek yok![]()
![]()
![]()
Oynanan bir diziye geliyor sonucta cnmNasıl kabul etti bu rolü ona şaşırıyorum, başrol olması gerekirken hemde..
Büyük hata yapmış, akıllı sanardım YS'deki adaşımıOynanan bir diziye geliyor sonucta cnmÜnlü oyuncular zaman zaman başka diziye konuk olur Meryemde Eşkiyaya gelmişti
![]()
Ertuğrulumda yıldızını dahada parlatır seneyede bir dizi yapar![]()
![]()
![]()
Aaa 30 saniyelik bir video buldum sana bakta rolu hakkında bilgi edinBüyük hata yapmış, akıllı sanardım YS'deki adaşımı![]()
Ne dediklerini bi anlasam yorum yapacam daAaa 30 saniyelik bir video buldum sana bakta rolu hakkında bilgi edin![]()
![]()
Ertuğrulları tehdit ediyor kısaca kalelerini aldıNe dediklerini bi anlasam yorum yapacam da![]()
Üstü kalsın cnmErtuğrulları tehdit ediyor kısaca kalelerini aldı![]()
![]()
Bir gün herkes Ertuğrulcu olacak![]()
Ecünnü dövüşüne bakıyorumÜstü kalsın cnm
Sen Kadın ve UTC'yi izlersen bende şans verebilirim aslında![]()