- Reaksiyon puanı
- 58,384
- Puanı
- 1,061
pis yönetici olmanın avantajlarını kullanıyon @OzaN ne diyor bu işe.ss
evlenirsek ben @Çiğdem- e yemek yapacağım kızı öyle her işe koşturmam hem yemeğe zehir falan katar işimizi garantiye alalım
tacın sivri yerine oturtacak ahmedi ?öyle bir duruşu var
hahaha ayy yok @destere sen gönül rahatlığıyla içebilirsin ama emrenin tasında zehir olucak ksinlikle sen cesetten kurtulursun artık@Çiğdm- sana tarhana yapar canın çektiysegerçi zehirlenirsin
cesetten kurtulmak kolay hitler gibi fırında yakıp sabun yaparız emredenhahaha ayy yok @destere sen gönül rahatlığıyla içebilirsin ama emrenin tasında zehir olucak ksinlikle sen cesetten kurtulursun artık
hahahah ayy süpersin vlla dirisi bir ile yaramadı bari ölüsü yarasın hahaha @xemrexxx ama piss kokar o sabun bencecesetten kurtulmak kolay hitler gibi fırında yakıp sabun yaparız emreden)
sizi sabun bile yapmam ben sizden olacka sabunu kullananın kafasına yıldırım düşer behahahah ayy süpersin vlla dirisi bir ile yaramadı bari ölüsü yarasın hahaha @xemrexxx ama piss kokar o sabun bence
sabunuda kargoyla gaganın sabunu diye @Harunnn60 a yollarızhahahah ayy süpersin vlla dirisi bir ile yaramadı bari ölüsü yarasın hahaha @xemrexxx ama piss kokar o sabun bence
Hahah ay güleceğim yoktu güldürdün beni.sabunuda kargoyla gaganın sabunu diye @Harunnn60 a yollarız) emreden yapılmış kokulu sabunu saklar artık yastık altında)
sende inadına anastasiamı değilde hülya resimleriyle donatıyorsun konuyu
Yoksende inadına anastasiamı değilde hülya resimleriyle donatıyorsun konuyuanastasialı olanlar yokmu)
hanı ilk bölümde anastasia köyde legende eteklerini toplamış çamaşır yıkıyordu onun resmi yokmu ?YokHülya ile idare et
Yok. Cennet Kalfa'nın gizli aşkları var ister misinhanı ilk bölümde anastasia köyde legende eteklerini toplamış çamaşır yıkıyordu onun resmi yokmu ?)
hayır onu istemem koridorda gözükmüyorki naptıkları ?Yok. Cennet Kalfa'nın gizli aşkları var ister misin
Hahahah Selim yahayır onu istemem koridorda gözükmüyorki naptıkları ?
o zaman bende senin gibi hülya avşar resimleri paylaşıcam mecburen)
)
@Çiğdem- bak 52 lilk hülyaya bakıyorhayır onu istemem koridorda gözükmüyorki naptıkları ?
o zaman bende senin gibi hülya avşar resimleri paylaşıcam mecburen)
)
Hahahah Selim ya
@Çiğdem- utancından konuya bile giremez
ben şu kara kaplı defteri çıakrtayım ortaya
anastasianın sanırım böyle bir resmi var bu anastasianın resmimi yoksa halka filmindeki kızın resmimi saçlardan bişey göremiyoruzki)
@Çiğdem- utancından konuya bile giremez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?