- Reaksiyon puanı
- 58,384
- Puanı
- 1,061
fragman konusu değil bu
Olsun ben her yere yazarım.
fragman konusu değil bu
pis yönetici olmanın avantajlarını kullanıyon @OzaN ne diyor bu işe.ss
evlenirsek ben @Çiğdem- e yemek yapacağım kızı öyle her işe koşturmam hem yemeğe zehir falan katar işimizi garantiye alalım
tacın sivri yerine oturtacak ahmedi ? öyle bir duruşu var
hahaha ayy yok @destere sen gönül rahatlığıyla içebilirsin ama emrenin tasında zehir olucak ksinlikle sen cesetten kurtulursun artık@Çiğdm- sana tarhana yapar canın çektiyse gerçi zehirlenirsin
cesetten kurtulmak kolay hitler gibi fırında yakıp sabun yaparız emreden )hahaha ayy yok @destere sen gönül rahatlığıyla içebilirsin ama emrenin tasında zehir olucak ksinlikle sen cesetten kurtulursun artık
hahahah ayy süpersin vlla dirisi bir ile yaramadı bari ölüsü yarasın hahaha @xemrexxx ama piss kokar o sabun bencecesetten kurtulmak kolay hitler gibi fırında yakıp sabun yaparız emreden )
sizi sabun bile yapmam ben sizden olacka sabunu kullananın kafasına yıldırım düşer behahahah ayy süpersin vlla dirisi bir ile yaramadı bari ölüsü yarasın hahaha @xemrexxx ama piss kokar o sabun bence
sabunuda kargoyla gaganın sabunu diye @Harunnn60 a yollarız ) emreden yapılmış kokulu sabunu saklar artık yastık altında )hahahah ayy süpersin vlla dirisi bir ile yaramadı bari ölüsü yarasın hahaha @xemrexxx ama piss kokar o sabun bence
Hahah ay güleceğim yoktu güldürdün beni. Sabunu saklıyorum kıyamıyorum ne yapayım.sabunuda kargoyla gaganın sabunu diye @Harunnn60 a yollarız ) emreden yapılmış kokulu sabunu saklar artık yastık altında )
sende inadına anastasiamı değilde hülya resimleriyle donatıyorsun konuyu anastasialı olanlar yokmu )
Yok Hülya ile idare etsende inadına anastasiamı değilde hülya resimleriyle donatıyorsun konuyu anastasialı olanlar yokmu )
hanı ilk bölümde anastasia köyde legende eteklerini toplamış çamaşır yıkıyordu onun resmi yokmu ? )Yok Hülya ile idare et
Yok. Cennet Kalfa'nın gizli aşkları var ister misinhanı ilk bölümde anastasia köyde legende eteklerini toplamış çamaşır yıkıyordu onun resmi yokmu ? )
hayır onu istemem koridorda gözükmüyorki naptıkları ?Yok. Cennet Kalfa'nın gizli aşkları var ister misin
Hahahah Selim yahayır onu istemem koridorda gözükmüyorki naptıkları ?
o zaman bende senin gibi hülya avşar resimleri paylaşıcam mecburen )
)
@Çiğdem- bak 52 lilk hülyaya bakıyor gerçi resimlere bakarsak sen 52 yaşında gibisin hülya 26hayır onu istemem koridorda gözükmüyorki naptıkları ?
o zaman bende senin gibi hülya avşar resimleri paylaşıcam mecburen )
)
ben şu kara kaplı defteri çıakrtayım ortaya
anastasianın sanırım böyle bir resmi var bu anastasianın resmimi yoksa halka filmindeki kızın resmimi saçlardan bişey göremiyoruzki )
@Çiğdem- utancından konuya bile giremez )