defteri kaybedeli yıl oldu hem benim sayfa ak pak benden daha morarmış sayfalara sahip @xemrexxx var )ben şu kara kaplı defteri çıakrtayım ortaya
defteri kaybedeli yıl oldu hem benim sayfa ak pak benden daha morarmış sayfalara sahip @xemrexxx var )ben şu kara kaplı defteri çıakrtayım ortaya
Anacım bu devirde bu dizileri izlemeyeceksin özellikle izliyorsan foruma söylemeyeceksin yoksa böyle her şeye etiketler bu zıppırlar
Replik dediğin böyle olur
@xemrexxx @destere @mrt-06 @Bully @GunesinOglu @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60
azıcık kalite gör pis.ssAnacım bu devirde bu dizileri izlemeyeceksin özellikle izliyorsan foruma söylemeyeceksin yoksa böyle her şeye etiketler bu zıppırlar
Ben o kaliteyi bizzat okuyorumazıcık kalite gör pis.ss
ay zaten takasla sen tarih okuyonuz 20 yıl sonra ejderhalı sülüman devri dizileri gelir.ssBen o kaliteyi bizzat okuyorum
Ben tarihi adeta yaşıyorumay zaten takasla sen tarih okuyonuz 20 yıl sonra ejderhalı sülüman devri dizileri gelir.ss
ay bugün kırgınların son bölümünü izleyim dedim o ka yorum görünce izlemez olaydım tüm bölüm ağladılar .ss atla atla geçemiyon da her sahne ağlamayla dolu.ssBen tarihi adeta yaşıyorum
dizimizi takip ettiğini bilmiyordum ama evet bayağı vıcık vıcık ağlamalar vardıay bugün kırgınların son bölümünü izleyim dedim o ka yorum görünce izlemez olaydım tüm bölüm ağladılar .ss atla atla geçemiyon da her sahne ağlamayla dolu.ss
yok bu haftakine bakktım çok yorum vardı neyse ameliyat olan,skaat kalan,kalbi duran,meydan dayağı yiyen,anası ortaya çıkan her şey var maşallah tek bölümde bir de şu kırmızı saçlı kadın ne zaman görsem kapak oluyor @destere gibi abdestsiz mi geziyor ne daha da izlemem psikolojimi bozardizimizi takip ettiğini bilmiyordum ama evet bayağı vıcık vıcık ağlamalar vardı
İzle lan güzelleşecek artıkyok bu haftakine bakktım çok yorum vardı neyse ameliyat olan,skaat kalan,kalbi duran,meydan dayağı yiyen,anası ortaya çıkan her şey var maşallah tek bölümde bir de şu kırmızı saçlı kadın ne zaman görsem kapak oluyor @destere gibi abdestsiz mi geziyor ne daha da izlemem psikolojimi bozar
kırmızılı kadın dediğin hangisi ?yok bu haftakine bakktım çok yorum vardı neyse ameliyat olan,skaat kalan,kalbi duran,meydan dayağı yiyen,anası ortaya çıkan her şey var maşallah tek bölümde bir de şu kırmızı saçlı kadın ne zaman görsem kapak oluyor @destere gibi abdestsiz mi geziyor ne daha da izlemem psikolojimi bozar
şu sarı kafalı yeteneksiz oğlanla zengin pis kızın anasıkırmızılı kadın dediğin hangisi ?
defnenin annesi kadın zamanındada muhteşemmiş şimdi bile formunu koruyor kızından daha güzel bence biraz duruş olarak dilarayı çağrıştırıyor ama kötü kadın yapmışlar dizideşu sarı kafalı yeteneksiz oğlanla zengin pis kızın anası
safiyede zamanında aynı çarktan geçmiş aslında orda demek istediği şey '' kızım boşuna kendini zorlama kaçman imkansız pike pike kalacaksın? netsen nafile )Safiye Sultan; “Korkuyorsan eğer aşk en sağlam zırhtır. Kaçmak istiyorsan da aşk sığınacak en güzel limandır.”
@Almila @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
safiyede zamanında aynı çarktan geçmiş aslında orda demek istediği şey '' kızım boşuna kendini zorlama kaçman imkansız pike pike kalacaksın? netsen nafile )
hülyanın güzel bir resmini paylaşırım affeder ) birde yanında bonus olarak bir parlak resmi eklerim sorun kalmaz@Almila şimdi senin kelleni alır düzgün dur Safiye'ye karşı.