defteri kaybedeli yıl oldu hem benim sayfa ak pak benden daha morarmış sayfalara sahip @xemrexxx varben şu kara kaplı defteri çıakrtayım ortaya![]()
defteri kaybedeli yıl oldu hem benim sayfa ak pak benden daha morarmış sayfalara sahip @xemrexxx varben şu kara kaplı defteri çıakrtayım ortaya![]()
Anacım bu devirde bu dizileri izlemeyeceksin özellikle izliyorsan foruma söylemeyeceksin yoksa böyle her şeye etiketler bu zıppırlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Replik dediğin böyle olur
@xemrexxx @destere @mrt-06 @Bully @GunesinOglu @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60
azıcık kalite gör pis.ssAnacım bu devirde bu dizileri izlemeyeceksin özellikle izliyorsan foruma söylemeyeceksin yoksa böyle her şeye etiketler bu zıppırlar![]()
Ben o kaliteyi bizzat okuyorumazıcık kalite gör pis.ss
ay zaten takasla sen tarih okuyonuz 20 yıl sonra ejderhalı sülüman devri dizileri gelir.ssBen o kaliteyi bizzat okuyorum![]()
Ben tarihi adeta yaşıyorumay zaten takasla sen tarih okuyonuz 20 yıl sonra ejderhalı sülüman devri dizileri gelir.ss
ay bugün kırgınların son bölümünü izleyim dedim o ka yorum görünce izlemez olaydım tüm bölüm ağladılar .ss atla atla geçemiyon da her sahne ağlamayla dolu.ssBen tarihi adeta yaşıyorum![]()
ay bugün kırgınların son bölümünü izleyim dedim o ka yorum görünce izlemez olaydım tüm bölüm ağladılar .ss atla atla geçemiyon da her sahne ağlamayla dolu.ss
yok bu haftakine bakktım çok yorum vardıdizimizi takip ettiğini bilmiyordum
ama evet bayağı vıcık vıcık ağlamalar vardı
![]()
İzle lan güzelleşecek artıkyok bu haftakine bakktım çok yorum vardıneyse ameliyat olan,skaat kalan,kalbi duran,meydan dayağı yiyen,anası ortaya çıkan her şey var maşallah tek bölümde
bir de şu kırmızı saçlı kadın ne zaman görsem kapak oluyor @destere gibi abdestsiz mi geziyor ne
daha da izlemem psikolojimi bozar
![]()
kırmızılı kadın dediğin hangisi ?yok bu haftakine bakktım çok yorum vardıneyse ameliyat olan,skaat kalan,kalbi duran,meydan dayağı yiyen,anası ortaya çıkan her şey var maşallah tek bölümde
bir de şu kırmızı saçlı kadın ne zaman görsem kapak oluyor @destere gibi abdestsiz mi geziyor ne
daha da izlemem psikolojimi bozar
![]()
şu sarı kafalı yeteneksiz oğlanla zengin pis kızın anasıkırmızılı kadın dediğin hangisi ?
defnenin annesişu sarı kafalı yeteneksiz oğlanla zengin pis kızın anası![]()
safiyede zamanında aynı çarktan geçmişSafiye Sultan; “Korkuyorsan eğer aşk en sağlam zırhtır. Kaçmak istiyorsan da aşk sığınacak en güzel limandır.”
![]()
@Almila @destere @Harunnn60 @Çiğdem-
safiyede zamanında aynı çarktan geçmişaslında orda demek istediği şey '' kızım boşuna kendini zorlama kaçman imkansız pike pike kalacaksın? netsen nafile
)
hülyanın güzel bir resmini paylaşırım affeder@Almila şimdi senin kelleni alır düzgün dur Safiye'ye karşı.![]()