hahahha bu arabap fanlardanmıydı ne yıldızlar ayrısıyoruz 1.sezonuna forum dısından bir yabancıyı yaırşmacı yapmıstıKonuşuyor konuşuyor twitterda görmüştüm.
El Mundo mu El Fox mu bir kanal vardı ya ABD^de İspanyollara hizmet veren o kanalı sordum.ne demek istedin la
Pakistanlı da vardı.hahahha bu arabap fanlardanmıydı ne yıldızlar ayrısıyoruz 1.sezonuna forum dısından bir yabancıyı yaırşmacı yapmıstı@xemrexxx
ben varken zor gelmesiEl Mundo mu El Fox mu bir kanal vardı ya ABD^de İspanyollara hizmet veren o kanalı sordum.
Pakistanlı da vardı.Bi Rus gelmedi şu foruma ya.
orada biteli bir yılı geçiyorEl Mundo mu El Fox mu bir kanal vardı ya ABD^de İspanyollara hizmet veren o kanalı sordum.
rus gızlar gelince seni şöyle postalıcaz forumdanben varken zor gelmesi
zaten savaştan gelemezler rusların klavyesi baya bir farklı benim yarı Rus yarı Azeri sınıf arkadaşım varben varken zor gelmesi
rus kızlarının olduğu forumda durucak değilim zaten ayoll @destere mide alır giderimorada biteli bir yılı geçiyor
rusların alfabeleri çok karışık anaşılsa azıcık onları da getiririm
rus gızlar gelince seni şöyle postalıcaz forumdan
Kuyruğunu keseceğim bu gidişle senin.ss
eee tabi forum kalabalık rahat rahat fındık kıramayonuz dimi
eee tabi forum kalabalık rahat rahat fındık kıramayonuz dimi
haha benim olmadığım forumda ne işi var rus kızlarıylaKuyruğunu keseceğim bu gidişle senin.ss
kız çok yüzsüzsünhaha benim olmadığım forumda ne işi var rus kızlarıyla
evlenme teklif bile ettim @destere ye 1 günlükte olsa
hayat abzen tatlıdırıda at özelden bir işin doğru olsun beekız çok yüzsüzsünneyse ben fi nin ilk bölümünü izlemeye gidiyorum @Harunnn60 mlelunu izlediğin dzileri yaz özelden oylama yapıcan daha
El Mundo ne alemde.
latin amerikada da tokadı yapıştırmısız reytingtehahahha bu arabap fanlardanmıydı ne yıldızlar ayrısıyoruz 1.sezonuna forum dısından bir yabancıyı yaırşmacı yapmıstı@xemrexxx
hala beroşlu kösem izliyorlar sıra senin menopozluya gelince tv leri kırıpp protesto yürüyüşüne başlarlarlatin amerikada da tokadı yapıştırmısız reytingteosmanlıdan tamamen kopuk yerlerde bile iyi izleniyoruz nanik @EFE UYSAL ve @mrt-06ayrıca beroşun resmini koymaları olmamış daha 2.bölümdeler nasya nın reytingi bu zaten beroş gelsin düşebilirbir türkiyede izlenmiyoruz onu da salla gitsin içinde @destere @Aserat @denizz19 gibi çeşitlerin olduğu ülkede izlense nolacak@Dosi @cookies @vadikızı @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 54651
yok la daha anastasialı bölümdeler bu arada anastasiya nolmuş öyle şimdi konusunu açıcam beklehala beroşlu kösem izliyorlar sıra senin menopozluya gelince tv leri kırıpp protesto yürüyüşüne başlarlar
El Mundo mu El Fox mu bir kanal vardı ya ABD^de İspanyollara hizmet veren o kanalı sordum.
ben varken zor gelmesi
duygulandımhala beroşlu kösem izliyorlar sıra senin menopozluya gelince tv leri kırıpp protesto yürüyüşüne başlarlar
oy yollamadın oakdar hatırlattım şimdi hangi yzle benden oy isticeksin bakalım kıytırık yarışmana
@destere ile olan mesajlaşmalarının fotolarını aldım oyları göndermezsen babana yollucam hepsinioy yollamadın oakdar hatırlattım şimdi hangi yzle benden oy isticeksin bakalım kıytırık yarışmana
Hülya başta olmalıydı Beren ne alaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?