evet hepsini tüketmek istiyorumBence bunların hepsi karpuz ayoll![]()
![]()
![]()
evet hepsini tüketmek istiyorumBence bunların hepsi karpuz ayoll![]()
![]()
![]()
@destere karpuz kafa anlaamında diyor bence![]()
aaa dizinin en önemli oyuncular ı @xemrexxx
Bu ikili 41. Bölüm itibariyle diziden ayrıldılar!
Sette sorunlar yaşatmışlar kendileri bilir!![]()
![]()
Ben yine de detaylı araştıracağım sana da derim iyi geceler.
bence bu arayı yeni oyuncular için verdiler kösemin diğer 2 kızı ve damadı gelebilir yeni bölüme
tövbe tövbe hepsini gömerim ben bunların inat deilmikız @Çiğdem- geberip gidersen seni şu resimde bir yerlere gömeriz merak etme böylece mezarında ters döner durursun@destere @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 54443
kız negzel nurgül sultanımızı izlerkene bir anda @Forumdash ile @destere nin oğlan çıktı bir de ingilizce konuşuyor😱 @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Bully @MayısKralı @Harunnn60tövbe tövbe hepsini gömerim ben bunların inat deilmi![]()
![]()
![]()
HAHHA BU HANGİ KANAL BE HANGİ KANALLARI İZLİYORSUN SENkız negzel nurgül sultanımızı izlerkene bir anda @Forumdash ile @destere nin oğlan çıktı bir de ingilizce konuşuyor😱 @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Bully @MayısKralı @Harunnn60
arap kanalı osnHAHHA BU HANGİ KANAL BE HANGİ KANALLARI İZLİYORSUN SEN![]()
arapçada öğrenmişsindir sen kesin ayollarap kanalı osn![]()
sus kız öyle de kösem bu kanaldan gelen milyon milyon dolarlar sayesinde devam ediyorarapçada öğrenmişsindir sen kesin ayoll![]()
hhahah parasını ödüyoruz diyemi yayından kalkmıyoruz biz ayoll .Asus kız öyle de kösem bu kanaldan gelen milyon milyon dolarlar sayesinde devam ediyor![]()
ne sandınhhahah parasını ödüyoruz diyemi yayından kalkmıyoruz biz ayoll .A.A
hahah onlarda bizi gece 2 ye atmıslar ne haliniz varsa görün diyorlarne sandın![]()
kız onlarda akşam 9-10 arası yayınlanıyor dizi.ss bizi napsınlar.sshahah onlarda bizi gece 2 ye atmıslar ne haliniz varsa görün diyorlar![]()
eşkiyadan sonra olması iyi oldu ama sende anneden kurtuldun çok şükür darısı @destere başına ayollkız onlarda akşam 9-10 arası yayınlanıyor dizi.ss bizi napsınlar.ss
Konuşuyor konuşuyor twitterda görmüştüm.arapçada öğrenmişsindir sen kesin ayoll![]()
sus bakayım al sana ispanyolcaKonuşuyor konuşuyor twitterda görmüştüm.![]()
![]()
El Mundo ne alemde.