#ComunidadOtomana geri dönüyor, türkçesi osmanlı topluluğu. twitterdaki latin amerikalı fanlarımızın oluşturduğu topluluk. sayelerinde my latin amerika genelinde twitterda en çok konuşulan 9.program olmuştu, yokuluğumuzda içerde ve karadayı gibi hesaplara dönüştürmüşlerdi parodi hesaplarını @Forumdash ın oyunları hep işte.ss neyse ki 2 ocakta şili de kösem başlıyor tekrar dönüyoruz @EFE UYSAL @Billy Kane @Çiğdem- dirilişe nanik @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @gizem ak @mrt-06 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 53309
ne güzelde dönüyor bu sarışın değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
nasya işte kız ilk kösemkimki bu kadın
onu anladıkta sarışındı kıznasya işte kız ilk kösem
la kız diziye girdiğinde 17 yaşındaydı @Çiğdem- in yaşıan ka 10 kere değiştirir tipinionu anladıkta sarışındı kız
nasya olduğunu yüz kilometreden şeyinden anlarım yani bir kere gördümmü bir daha unutmam imkansız yüz hatlarını
la kız diziye girdiğinde 17 yaşındaydı @Çiğdem- in yaşıan ka 10 kere değiştirir tipini
AA o kız nasıl 1 yılda bukdr değişmiş ayoll 10 yas yaşlnmıss 😱😱😱onu anladıkta sarışındı kız
nasya olduğunu yüz kilometreden şeyinden anlarım yani bir kere gördümmü bir daha unutmam imkansız yüz hatlarını
utanamsan ben daha gencim dicenAA o kız nasıl 1 yılda bukdr değişmiş ayoll 10 yas yaşlnmıss 😱😱😱
ona yaşlanmış denmez yetişkin hale gelmiş yetişmiş yani bayağı tüketilecek kıvamdaAA o kız nasıl 1 yılda bukdr değişmiş ayoll 10 yas yaşlnmıss 😱😱😱
Sen lucifer konusuna bakona yaşlanmış denmez yetişkin hale gelmiş yetişmiş yani bayağı tüketilecek kıvamda
dur daha ona sıra gelecekSen lucifer konusuna bak
emre acilen bir yarışma düzenle bir süper kupa finali düzenle ms de sokak sanatiyla bully tekrar yarışsın onun kız seçmesine yardım ederim hemde destereyi öyle bir şarkı var vuracak hANDE YENERİN FENER MARŞI YİNE AMA ARİANAYA OY VERİRSE PES DERİM