bu hafta artık en az abde 4.50!! yeter bayılcam !!Fragman bomba bakalım neler izlicez @xemrexxx nerdesin yaw
bu hafta artık en az abde 4.50!! yeter bayılcam !!
beni pakistana davete etmiş orda saboşla birlikte pakistanın ücra köşelerinde saklambaç oynayacağızayy inş küfür ediyordur sana ohh olsun derim vlla
aa öylemi gerçekten @xemrexxx yoksa bu yine uyduruyormu bir taralarındanbeni pakistana davete etmiş orda saboşla birlikte pakistanın ücra köşelerinde saklambaç oynayacağız
@Dr. Sabahat a soralım dediğim onaylayacakır bir diş problemim var onu göstereceğim kıza çok uzamış kesiyormu napıyorsa yapsın )@destere nin tarafları geniş olduğu için her şeyi uyduruyor olabilir
@Dr. Sabahat a soralım dediğim onaylayacakır bir diş problemim var onu göstereceğim kıza çok uzamış kesiyormu napıyorsa yapsın )
pakistana gidiyorum bu memleket bana göre değil ilk işim urducamı geliştirmek olacak )ayy sen yine kız peşindemisin ayol
pakistana gidiyorum bu memleket bana göre değil ilk işim urducamı geliştirmek olacak )
hogathanın bize faydası yok bu sefer ama doğru adrese yöneldim hem kız dişçi yaşlandığımda bana bedava takacak kız ))😱 @Çiğdem- i bırakıp gidiyonmuuu
hogathanın bize faydası yok bu sefer ama doğru adrese yöneldim hem kız dişçi yaşlandığımda bana bedava takacak kız ))
Sultan Murad, Prenses Farya'yı bırakmıyor. #MuhteşemYüzyılKösem yeni bölümüyle yarın akşam FOX'ta!aboo neler duyuyorum
Sultan Murad, Prenses Farya'yı bırakmıyor. #MuhteşemYüzyılKösem yeni bölümüyle yarın akşam FOX'ta!
bu hafta artık 4 alıyoruz değil mi ab de !! yeter dimi!! dizimiz çok güzel ya of !!ekrandayız cnmm
bu hafta artık 4 alıyoruz değil mi ab de !! yeter dimi!! dizimiz çok güzel ya of !!
@destere there isn't any plannings of christmas celebrations... i am a muslim girl not Christian [emoji23] hahah....i am busy in my studies preparing for exam which is commencing soon IN SHAA ALLAH in March [emoji4] ... and by the way dester you are fond of GIRLS alot [emoji6] sometimes cigdem sometimes it can be vadikiz and rarely it's sabahat [emoji23] because of the language diffeneren hahaha you couldn't convey your message and i can't convey mine. Any how thank you somewhere some how u used my name [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji122]yılbaşında sabahat ın planları varmıymış @xemrexxx bir sorsana boştaysa yılbaşını birlikte kutlayalım kızla bana türkiyeden hayır yok
@destere there isn't any plannings of christmas celebrations... i am a muslim girl not Christian [emoji23] hahah....i am busy in my studies preparing for exam which is commencing soon IN SHAA ALLAH in March [emoji4] ... and by the way dester you are fond of GIRLS alot [emoji6] sometimes cigdem sometimes it can be vadikiz and rarely it's sabahat [emoji23] because of the language diffeneren hahaha you couldn't convey your message and i can't convey mine. Any how thank you somewhere some how u used my name [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji122]yılbaşında sabahat ın planları varmıymış @xemrexxx bir sorsana boştaysa yılbaşını birlikte kutlayalım kızla bana türkiyeden hayır yok