Kürşat Alnıaçık varya tamerden daha ünlü : Adirilişin forsu yetmez gerçi ünlü isimleri transfer etmeye
Kürşat Alnıaçık varya tamerden daha ünlü : Adirilişin forsu yetmez gerçi ünlü isimleri transfer etmeye
yok deveKürşat Alnıaçık varya tamerden daha ünlü : A
hhahahah öyle tabi tamerin çocuklar duyması kürşatın deli yüreği var buyıl ertuğrulun en önemli oyuncusuyok deve
kız bu adam deli yürekte yancıydı başrol değilhhahahah öyle tabi tamerin çocuklar duyması kürşatın deli yüreği var buyıl ertuğrulun en önemli oyuncusu
Dizinin kötü adamıydı işte ayollkız bu adam deli yürekte yancıydı başrol değil
çok tutarlı bir haber olmuş platoya 45 milyon yatıran adamlar figuranlara para vermiyor demek@xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @cookies
Yeni sezonuyla Fox TV'de devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem "Bağdat Fatihi" dizisinde skandal patlak verdi!
Vatan Gazetesinin haberine göre dizide yer alan figüranlar ve küçük rolleri olan oyunculara ödeme yapılmadığı öğrenildi. Emeklerinin karşılığını alamayan oyuncuların yapım şirketinin gerekçesi ise "Muhteşem Yüzyıl'ın bir marka olduğunu ve bu dizide sadece oynamaları bile onlar için büyük bir kazanç olduğunu" öğrenildi.
Demekki o da yalanmış.çok tutarlı bir haber olmuş platoya 45 milyon yatıran adamlar figuranlara para vermiyor demek
haaa yalanmış o ka gazeteciyi kandırmışlar neyse bir anti şu haberi açsın da yalanlanınca kilitleteyimDemekki o da yalanmış.
@xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @cookies
Yeni sezonuyla Fox TV'de devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem "Bağdat Fatihi" dizisinde skandal patlak verdi!
Vatan Gazetesinin haberine göre dizide yer alan figüranlar ve küçük rolleri olan oyunculara ödeme yapılmadığı öğrenildi. Emeklerinin karşılığını alamayan oyuncuların yapım şirketinin gerekçesi ise "Muhteşem Yüzyıl'ın bir marka olduğunu ve bu dizide sadece oynamaları bile onlar için büyük bir kazanç olduğunu" öğrenildi.
annesi olmasaydı muratım kellesini alırdı ayollsultan dediğin böyle olur işte @Çiğdem- in murat oğlan padişahının karşısında bile kahvehanede oturur gibi oturur @cookies @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @EFE UYSAL @dosimosi @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53065
murad kendi şeyini bulamaz anası olmasa @destere gibi kurcalar dururannesi olmasaydı muratım kellesini alırdı ayoll
ay diyorum ya ben olmayınca destere ile sen edepsiz mesajlarla forumun ahlakını bozuyorsunuz ben gelince dilinize acı biber sürüyorumhahahah aa @destere neden seni hiç merak etmiyor ayoll nerede bu çocuk demiyor
niye merak edeyimki okulu bitirince evde totoyu saldı toto büyütüyor nete bile girmeye enerjisi yok gül ağanınhahahah aa @destere neden seni hiç merak etmiyor ayoll nerede bu çocuk demiyor