Hhahaha aa birde o vardı değilmi yabancılar ele geçiricekti enrdeyse forumu neyseki gitmişler arkdsınıda alıpdizimizi pakistandan izleyen @Dr. Sabahat anastasia yı ço ksevmiş, gitmesine üzülmüş. ahmetle uyumları iyiydi diyor çatlasın beroşcu @destere @Bully ve sokak totoşu @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @dosimosi @eskici
Sabahat ı told you like Anastasia and her chemistry with Ahmet and you feel sorry due to her separation
Pakistana öyle deme kadir kızar okan bayülgene dönebilirsin programını yayından kaldırırlarHhahaha aa birde o vardı değilmi yabancılar ele geçiricekti enrdeyse forumu neyseki gitmişler arkdsınıda alıp
hhahahah birşey olmaz cnm admin co adminler süper modlar hepsi benim yarışmamdaPakistana öyle deme kadir kızar okan bayülgene dönebilirsin programını yayından kaldırırlar
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yabancı kızları bile kıskanıyon kısmetimizi kapatma pis yolarım seni oklavanı kafana geçiririm tırnakalrını sökerimHhahaha aa birde o vardı değilmi yabancılar ele geçiricekti enrdeyse forumu neyseki gitmişler arkdsınıda alıp
biz uygun gördüğümü< kadar göndeririz@xemrexxx bugun etiket olayinda cimrilik yapmissin ben daha cok bekliyordum
yollama artikbiz uygun gördüğümü< kadar göndeririz
ayy sanki nurgül kösem rolune yakışıyor diyor ayoll filminden bahsetmiş meryem kösemle nasıl bAğ kurdun acabaNurgül Sultanımızın hakiki Kösem olduğunun kanıtı has hasekimiz Hürrem'in desteğiyle doğrulandı kıskananlar çatlasın @Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @Aserat @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 52778 Ekli dosyayı görüntüle 52779
biz kurarız sen anlamazsın pis parlakçıayy sanki nurgül kösem rolune yakışmıyor diyor ayoll filminden bahsetmiş meryem kösemle nasıl bAğ kurdun acaba
Nurgül Sultanımızın hakiki Kösem olduğunun kanıtı has hasekimiz Hürrem'in desteğiyle doğrulandı kıskananlar çatlasın @Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @Aserat @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 52778 Ekli dosyayı görüntüle 52779
kız dizimize laf eden hainleri sonu böyle olacak biz böyle uygun gördük zira @cookies @vadikızı @sürgünüm @Forumdash @Bully @Harunnn60 @MayısKralı @eskici @mrt-06ayy sanki nurgül kösem rolune yakışıyor diyor ayoll filminden bahsetmiş meryem kösemle nasıl bAğ kurdun acaba
dirilişin forsu yetmez gerçi ünlü isimleri transfer etmeyehahahah kesin köseme geliyor ayolll