bu hafta artık en az abde 4.50!! yeter bayılcam !!Fragman bomba bakalım neler izlicez @xemrexxx nerdesin yaw
bu hafta artık en az abde 4.50!! yeter bayılcam !!![]()
beni pakistana davete etmiş orda saboşla birlikte pakistanın ücra köşelerinde saklambaç oynayacağızayy inş küfür ediyordur sana ohh olsun derim vlla![]()
![]()
![]()
aa öylemi gerçekten @xemrexxx yoksa bu yine uyduruyormu bir taralarındanbeni pakistana davete etmiş orda saboşla birlikte pakistanın ücra köşelerinde saklambaç oynayacağız![]()
@Dr. Sabahat a soralım dediğim onaylayacakır@destere nin tarafları geniş olduğu için her şeyi uyduruyor olabilir![]()
@Dr. Sabahat a soralım dediğim onaylayacakırbir diş problemim var onu göstereceğim kıza çok uzamış kesiyormu napıyorsa yapsın
)
pakistana gidiyorum bu memleket bana göre değil ilk işim urducamı geliştirmek olacakayy sen yine kız peşindemisin ayol
![]()
pakistana gidiyorum bu memleket bana göre değil ilk işim urducamı geliştirmek olacak)
hogathanın bize faydası yok bu sefer ama doğru adrese yöneldim hem kız dişçi yaşlandığımda bana bedava takacak kız😱 @Çiğdem- i bırakıp gidiyonmuuu
hogathanın bize faydası yok bu sefer ama doğru adrese yöneldim hem kız dişçi yaşlandığımda bana bedava takacak kız))
Sultan Murad, Prenses Farya'yı bırakmıyor. #MuhteşemYüzyılKösem yeni bölümüyle yarın akşam FOX'ta!aboo neler duyuyorum
Sultan Murad, Prenses Farya'yı bırakmıyor. #MuhteşemYüzyılKösem yeni bölümüyle yarın akşam FOX'ta!
![]()
bu hafta artık 4 alıyoruz değil mi ab de !! yeter dimi!!ekrandayız cnmm![]()
bu hafta artık 4 alıyoruz değil mi ab de !! yeter dimi!!![]()
dizimiz çok güzel ya of !!
![]()
@destere there isn't any plannings of christmas celebrations... i am a muslim girl not Christian [emoji23] hahah....i am busy in my studies preparing for exam which is commencing soon IN SHAA ALLAH in March [emoji4] ... and by the way dester you are fond of GIRLS alot [emoji6] sometimes cigdem sometimes it can be vadikiz and rarely it's sabahat [emoji23] because of the language diffeneren hahaha you couldn't convey your message and i can't convey mine. Any how thank you somewhere some how u used my name [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji122]yılbaşında sabahat ın planları varmıymış @xemrexxx bir sorsana boştaysa yılbaşını birlikte kutlayalım kızla bana türkiyeden hayır yok![]()
@destere there isn't any plannings of christmas celebrations... i am a muslim girl not Christian [emoji23] hahah....i am busy in my studies preparing for exam which is commencing soon IN SHAA ALLAH in March [emoji4] ... and by the way dester you are fond of GIRLS alot [emoji6] sometimes cigdem sometimes it can be vadikiz and rarely it's sabahat [emoji23] because of the language diffeneren hahaha you couldn't convey your message and i can't convey mine. Any how thank you somewhere some how u used my name [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji122]yılbaşında sabahat ın planları varmıymış @xemrexxx bir sorsana boştaysa yılbaşını birlikte kutlayalım kızla bana türkiyeden hayır yok![]()