oylarını gönderdin mi yeni gelinde kime 10 point versem kararsızım bir yanda şehriban diğer yanda daye hatun öbür köşede gergedan ayferimHülya başta olmalıydı Beren ne alaka...
oylarını gönderdin mi yeni gelinde kime 10 point versem kararsızım bir yanda şehriban diğer yanda daye hatun öbür köşede gergedan ayferimHülya başta olmalıydı Beren ne alaka...
yanlışlıkla babanı kaçırmışım hogatha sende ikide bir oda değiştirme kazaya kurban gitmeyelimhahahha ahhh ben masalalrdakı gibi beyaz atlı prens hayal ediyordum birde buna bak ayoll .A @xemrexxx
hahhaha ahh aklıma ne geldiyanlışlıkla babanı kaçırmışım hogatha sende ikide bir oda değiştirme kazaya kurban gitmeyelim
aaa doğrumu bu @xemrexxx sen mayısın sonunda sezon finali diyoırdun
23 mayıs sezon finali diyordu ayol 7 haftada nasıl 12 bölüm gösterecekler haftada 2 gün mü olacak.Faaa doğrumu bu @xemrexxx sen mayısın sonunda sezon finali diyoırdun
ama yalanda olabilir tamam son sahnede ferah idam ediliyordu ama hamileyim dedi o şekilde kurtulucak büyük ihtimalle o ayrılmazsa final kararıda doğru çıkmamıs olur sanırım
murat ölücekse yeni sezona gerek yok23 mayıs sezon finali diyordu ayol 7 haftada nasıl 12 bölüm gösterecekler haftada 2 gün mü olacak.F
Son Dakika bugün haberler coştu @vadikızı 27 haziran Final. bu müthiş dizimizin de değerini bilemedik !!
ön yargılıydı herkes ama herkes !!Aynen öyle güzel devam ediyordu ama işte olmadı ya
1.sezon my kösem masumiyetin gücümurat ölücekse yeni sezona gerek yok
ön yargılıydı herkes ama herkes !!
Bu kadar basit yani her şey senin için çok yazık.
murat ölücekse yeni sezona gerek yok
aa bu sezon hertürlü benim için bitiyor demek seneye yokum
sen izlemesen deo luraa bu sezon hertürlü benim için bitiyor demek seneye yokum
kendi kendine konusursun artık ayoll yapmadığın birşey değil zatensen izlemesen deo lur
ben rezalet göremiyorum izlediğim şeyden keyif alıyorum bence kaliteli hatta çoğ kişiye göre kaliteli ) yapımcı kaznaıyor kanal zarar etmiyor daha nolsun@xemrexxx sen 3.sezonu unut rezil olduk bu sezon ben bile bıraktım 5.bölümde falan
ne biliyon belki deli ibrahim çağatay olacak @Bully anında damlar konuyakendi kendine konusursun artık ayoll yapmadığın birşey değil zaten
hahha aa gerçekten deliyse bende bakabilirim yineben rezalet göremiyorum izlediğim şeyden keyif alıyorum bence kaliteli hatta çoğ kişiye göre kaliteli ) yapımcı kaznaıyor kanal zarar etmiyor daha nolsun
ne biliyon belki deli ibrahim çağatay olacak @Bully anında damlar konuya