Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

aaa doğrumu bu @xemrexxx sen mayısın sonunda sezon finali diyoırdun :A

ama yalanda olabilir tamam son sahnede ferah idam ediliyordu ama hamileyim dedi o şekilde kurtulucak büyük ihtimalle o ayrılmazsa final kararıda doğru çıkmamıs olur sanırım :A
23 mayıs sezon finali diyordu ayol 7 haftada nasıl 12 bölüm gösterecekler haftada 2 gün mü olacak.F

murat ölücekse yeni sezona gerek yok :A
1.sezon my kösem masumiyetin gücü
2.sezon: my kösem bağdat fatihi 4.murad
3.sezon: my kösem deli ibrahim olur:A
27 haziran doğruysa yeni sezonda kadro yenilenir yine:A bence yaşlı kösemi @denizz19 un demet akbağ ı oynasın :A ya da istanbullu gelinde esma sultan ölsün kösem olsun seneye @ozmoturk :A

27 haziran doğruysa yeni sezonda kadro yenilenir yine:A bence yaşlı kösemi @denizz19 un demet akbağ ı oynasın :A ya da istanbullu gelinde esma sultan ölsün kösem olsun seneye @ozmoturk :A
Bu kadar basit yani her şey senin için çok yazık. :)

aa bu sezon hertürlü benim için bitiyor demek seneye yokum :A :A :A

@xemrexxx sen 3.sezonu unut rezil olduk bu sezon ben bile bıraktım 5.bölümde falan :A
ben rezalet göremiyorum :A izlediğim şeyden keyif alıyorum bence kaliteli hatta çoğ kişiye göre kaliteli :)) yapımcı kaznaıyor kanal zarar etmiyor daha nolsun :D

kendi kendine konusursun artık ayoll yapmadığın birşey değil zaten :A :A :A
ne biliyon belki deli ibrahim çağatay olacak @Bully anında damlar konuya:A