Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

El Mundo mu El Fox mu bir kanal vardı ya ABD^de İspanyollara hizmet veren o kanalı sordum. :F

Pakistanlı da vardı. :A Bi Rus gelmedi şu foruma ya. :A
orada biteli bir yılı geçiyor :A
rusların alfabeleri çok karışık anaşılsa azıcık onları da getiririm:A

ben varken zor gelmesi :A
rus gızlar gelince seni şöyle postalıcaz forumdan :A
0.jpg

El Mundo ne alemde. :A

hahahha bu arabap fanlardanmıydı ne yıldızlar ayrısıyoruz 1.sezonuna forum dısından bir yabancıyı yaırşmacı yapmıstı :A @xemrexxx
latin amerikada da tokadı yapıştırmısız reytingte:A osmanlıdan tamamen kopuk yerlerde bile iyi izleniyoruz nanik @EFE UYSAL ve @mrt-06 :A ayrıca beroşun resmini koymaları olmamış daha 2.bölümdeler nasya nın reytingi bu zaten beroş gelsin düşebilir:A bir türkiyede izlenmiyoruz onu da salla gitsin içinde @destere @Aserat @denizz19 gibi çeşitlerin olduğu ülkede izlense nolacak:A @Dosi @cookies @vadikızı @Forumdash rtghtrhtrht.png

latin amerikada da tokadı yapıştırmısız reytingte:A osmanlıdan tamamen kopuk yerlerde bile iyi izleniyoruz nanik @EFE UYSAL ve @mrt-06 :A ayrıca beroşun resmini koymaları olmamış daha 2.bölümdeler nasya nın reytingi bu zaten beroş gelsin düşebilir:A bir türkiyede izlenmiyoruz onu da salla gitsin içinde @destere @Aserat @denizz19 gibi çeşitlerin olduğu ülkede izlense nolacak:A @Dosi @cookies @vadikızı @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 54651
hala beroşlu kösem izliyorlar sıra senin menopozluya gelince tv leri kırıpp protesto yürüyüşüne başlarlar :)

El Mundo mu El Fox mu bir kanal vardı ya ABD^de İspanyollara hizmet veren o kanalı sordum. :F

Pakistanlı da vardı. :A Bi Rus gelmedi şu foruma ya. :A

ben varken zor gelmesi :A

hala beroşlu kösem izliyorlar sıra senin menopozluya gelince tv leri kırıpp protesto yürüyüşüne başlarlar :)
duygulandım :( :( :( :T :T :T @mrt-06 bile duygulanır izlese videoyu :A @denizz19 @vadikızı @Bully @Dosi