Fındık mevsimi de bitmek üzere hayret.yine memeli bir oğlanlı dizi bulup izliyordur
@Yiğitt askere gitti belki çikinellayı da gizlice karagaha sokmuşturFındık mevsimi de bitmek üzere hayret.
@Çiğdem- le @vadikızı şimdiden şejhzade kasım ın tarafını tuttuuklarını açıkladı şaşırtmadı yine çarpık ikizler @mrt-06 @Bully @eskici @dosimosi @cookies @Aserat @MayısKralıEkli dosyayı görüntüle 52505
fark-ı biz gerçi beroşun kızıydı dizide ama olsunO değilde HBT de MY den bir kız var Asya
hemen kunçun kunçun ettin bakıyorum şehzade kasımaşu genç oğlan iyi gibi diğer sakallı gorilide @vadikızı alsın o sever öyle tipleri
şu genç oğlan iyi gibi diğer sakallı gorilide @vadikızı alsın o sever öyle tipleri
torunun yaşında beeepissssssssss gıcıkkkkkkkkkkk onu sen al bee genç olanı ben alacam
sana verirmiyim hiççççç
torunun yaşında beee
allah allah hadi ordan ben 50 yaşındamıyım beeee pisssssssss
50 değil 60torunun yaşında beee
50 değil 60
hahaha yeminle ben 60 yazıcaktımallah allah hadi ordan ben 50 yaşındamıyım beeee pisssssssss
50 değil 60
hahaha yeminle ben 60 yazıcaktım
torunun yaşında beee
aaa kavga çıktı @destere aralarına gir birbirlerini yolmasınlarallah allah hadi ordan ben 50 yaşındamıyım beeee pisssssssss
ovvv kösem başlamış pakistanda @Çiğdem- @cookies @destere @vadikızı @Harunnn60@xemrexx So after long wait Kosem Sultan is being aired. No comments on it's 1st episode except thn Waow Waow and Waowwww episode ❤❤
Dou you know Near East University@xemrexx So after long wait Kosem Sultan is being aired. No comments on it's 1st episode except thn Waow Waow and Waowwww episode ❤❤