Fındık mevsimi de bitmek üzere hayret.yine memeli bir oğlanlı dizi bulup izliyordur![]()
@Yiğitt askere gitti belki çikinellayı da gizlice karagaha sokmuşturFındık mevsimi de bitmek üzere hayret.![]()
@Çiğdem- le @vadikızı şimdiden şejhzade kasım ın tarafını tuttuuklarını açıkladışaşırtmadı yine çarpık ikizler
@mrt-06 @Bully @eskici @dosimosi @cookies @Aserat @MayısKralıEkli dosyayı görüntüle 52505
fark-ı biz gerçi beroşun kızıydı dizide ama olsunO değilde HBT de MY den bir kız var Asya![]()
hemen kunçun kunçun ettin bakıyorum şehzade kasıma
torunun yaşında beeepissssssssss gıcıkkkkkkkkkkk onu sen al bee genç olanı ben alacam
sana verirmiyim hiççççç![]()
torunun yaşında beee![]()
![]()
![]()
allah allah hadi ordan ben 50 yaşındamıyım beeee pisssssssss
50 değil 60torunun yaşında beee![]()
![]()
![]()
50 değil 60![]()
hahaha yeminle ben 60 yazıcaktımallah allah hadi ordan ben 50 yaşındamıyım beeee pisssssssss
50 değil 60![]()
hahaha yeminle ben 60 yazıcaktım![]()
![]()
![]()
torunun yaşında beee![]()
![]()
![]()
aaa kavga çıktı @destere aralarına gir birbirlerini yolmasınlarallah allah hadi ordan ben 50 yaşındamıyım beeee pisssssssss
ovvv kösem başlamış pakistanda @Çiğdem- @cookies @destere @vadikızı @Harunnn60@xemrexx So after long wait Kosem Sultan is being aired. No comments on it's 1st episode except thn Waow Waow and Waowwww episode ❤❤
Dou you know Near East University@xemrexx So after long wait Kosem Sultan is being aired. No comments on it's 1st episode except thn Waow Waow and Waowwww episode ❤❤