Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hani beroşun +7483648273 reytingi vardı
Nurgül bile kurtarmaz diziyi artık
la dizinin kurtarılmaya mı ihtiyacı var 2.5-3 reytingle sezonu bitirdi dibin dbini gördü zaten
ayrıca tns de trt nin baba candırı ab d 6-6.5 alabiliyor bize ne yani tns reytinginden

la dizinin kurtarılmaya mı ihtiyacı var 2.5-3 reytingle sezonu bitirdi dibin dbini gördü zaten
ayrıca tns de trt nin baba candırı ab d 6-6.5 alabiliyor bize ne yani tns reytinginden
Neyle neyi kıyaslıyor adam
Neyse bu konsept değişikliği de tutmazsa adios

Ya senin şu diziyle derdin ne Allah aşkına? Tebrik etmeni beklemiyorum, ama sürekli aşağılama gibi bir hakkın da yok.

Ya senin şu diziyle derdin ne Allah aşkına? Tebrik etmeni beklemiyorum, ama sürekli aşağılama gibi bir hakkın da yok.
Ulan tam ben etiketleyecektim seni de kendin görmüşsün
Silindir gibi geç üstünden ben yorgunum bugün

6'ya bir anda fırlasa hadi neyse de sadece bir-iki hafta o kadar aldı ve çoğunlukla 4-5 reytingle AB'nin en çok izlenen dizisi oldu; bunlar hep kıskançlık.

Neyle neyi kıyaslıyor adam
Neyse bu konsept değişikliği de tutmazsa adios

çok beklersin doğucuğum yine belli bir bölümlük anlaşma yaparlar herhalde 26 bölüm olur yine sonrasına bakılır

diriliş derdim ama onun şikesi zaten belli geçen hafta koca 13-14 reytinglik dizi yokken reytingler kımıldamadı bile göz göre göre yapıyor adamlar şikeyi
ayrıca efe melunu ve will wonka billy i engellediğim için zevki olmaz dirilişe laf atmanın

dediğin adama bak ben olmasam her hafta poyraz karayel bölümünde yorum konusunu 1 sayfa yapamayacak bir tip

Sen bakma ona sinirlenince moderatör dövebiliyormuş
@Aserat

Ayrıca eminim sen engellemişsindir takas olayında da aynısını söyledin yalan çıktı

Sen bakma ona sinirlenince moderatör dövebiliyormuş
@Aserat

Ayrıca eminim sen engellemişsindir takas olayında da aynısını söyledin yalan çıktı
ayol takasla yönetim engelledi diyorum
yönetim engeli bittikten sonra profilime girip engeli kaldır demediyse bnm suçum değil zaten o değiştirmeyince ben de eski haline getirdim engelli hala

billy de takas gibi diziye çok kaptırmış takas kendini polat sanıyor billy de ertuğrul o yüzden hiç gerek yok engellememeye engelli kalsınlar
ay neyse artık 4.muratı bekliyoruz engin akyürek diyolla barış arduç diyolla 2.sezon @vadikızı ile @Çiğdem- i vadiden koparıcaz inşallah

Vallaha burdan bakınca sen de çok kaptırmışsın gibi duruyor sen de kendini Hürrem mi sanıyon yani ahkahdjahdjf

Vallaha burdan bakınca sen de çok kaptırmışsın gibi duruyor sen de kendini Hürrem mi sanıyon yani ahkahdjahdjf
ne varmış hürremde kendisi bir cihan imparatorluğunu yönetmiş bir zaat
ertuğrul gibi çadırda yaşamıyor yani
ayrıca biz safiye sultanız karıştırdın galiba hürrem olmaya çalışan @Çiğdem- neticede bir harem dolusu kaıdını 38 yıl boyunca sülümanın koynuna sokmamış çiğdemin de en büyük hayali bu kocayı bulup elde tutmak

Sen 400 küsür mesaj yazsan ne oluyor sanki? Yarısı boş, zaten geçen gün "post kasmak"tan da uyarı almıştın.

Sen 400 küsür mesaj yazsan ne oluyor sanki? Yarısı boş, zaten geçen gün "post kasmak"tan da uyarı almıştın.
geçen hafta konuda öyle demiyordun ama
neyse senin de dilin çok uzamış yakamoz kulumuzun yanına alp dağlarına süreceğiz seni de artık beraber heidi cilik oynarsınız
@Doğu @Harunnn60