hürrem sultanımızın yanında kösmüş hatun da ne zaten biz safiye sultan olsa neyseBöyle duaları Meryemden duymaya alişik oldugum için Beren kesmiyor
hürrem sultanımızın yanında kösmüş hatun da ne zaten biz safiye sultan olsa neyseBöyle duaları Meryemden duymaya alişik oldugum için Beren kesmiyor
ay bu kösmüş hatun hadsizlikte @Çiğdem- i geçti .ss hainler halime ve dilruboş zalimler hümaşahla safiş oluyor yılmaz şahine göre .ss ay ne büyük hadsizlik resmen izleyiciye hakaret .ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı
Kösem'in bedduaları yakında tutacak ama.ay bu kösmüş hatun hadsizlikte @Çiğdem- i geçti .ss hainler halime ve dilruboş zalimler hümaşahla safiş oluyor yılmaz şahine göre .ss ay ne büyük hadsizlik resmen izleyiciye hakaret .ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı
yılmaz şahin seyircinin saftirik sultana ettiği bedduaları kösemin ağzından haykırmış
halimem hastalanıp ölmese tutmazdı.ss ayrıca biz safiye sultan 69 yaşında öleceğiz normalde doğla yollardan ölürüz ama yılmaz şahin hatuncuğpa öldürtür bizi.ssKösem'in bedduaları yakında tutacak ama.
baktım aha birşeyde yok önemli olanpolonyada yayına başlamışız bugün TT olmuşuz basın da bizi konuşyor resmen @Çiğdem- ve @Forumdash a nanik @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Doğu @DarkLeqenD @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 50196 Ekli dosyayı görüntüle 50197
senin dişlerini sökerim bir daha önemsiz diyemezsinbaktım aha birşeyde yok önemli olan
hahaha ben beyaz showa katıldığında aynı yorumu yapmıştım bana söyleniyordun bak doğru yolu buldun sendeay halimem ne ka asil ama beroş öyle mi at gibi kişnemiş @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Doğu fotoyu tost makinesiyle çekmişler gibi
Ekli dosyayı görüntüle 50278
ne zaman katıldıhahaha ben beyaz showa katıldığında aynı yorumu yapmıştım bana söyleniyordun bak doğru yolu buldun sende
dizi final yapmadan önce katılmadımı ayoll hatta bende izliyordum meryem katır gibi kişniyor saba tümeri geçti kapatıyorum demiştim sinirime dokunmuştune zaman katıldı
kı< konumuz beren sen ne anlıyorsun berenle meryemi nasıl karıştırdındizi final yapmadan önce katılmadımı ayoll hatta bende izliyordum meryem katır gibi kişniyor saba tümeri geçti kapatıyorum demiştim sinirime dokunmuştu
sen meryemi demiyormusun bee videoyu açmadım gerçi kapak fotodanda meryem sandım benkı< konumuz beren sen ne anlıyorsun berenle meryemi nasıl karıştırdın
kız ortada video da yok ki sen ne içtinsen meryemi demiyormusun bee videoyu açmadım gerçi kapak fotodanda meryem sandım ben
ayy işte video sandım o fotoyu ayrıca ben beroş yazısınıda meryem diye okumusum berenide emryem diye görmüşüm allah allahkız ortada video da yok ki sen ne içtin
ayy işte video sandım o fotoyu ayrıca ben beroş yazısınıda meryem diye okumusum berenide emryem diye görmüşüm allah allah
ahmetle iskenderi gördükten sonra kadın ne yapsın haklı bence işareti tam yerindepolonyalı bacılarımız ahmeti hemen tanımış burada ahmet topiktir işareti yapıyorlar @Çiğdem- ise hayal kurmaya devam etsin ahmetin gönlü @destere den yana
@cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 50200
ahmetlerde iş yok hepsi birilerinin kuklası olmuş sultan ahmeti kösem parmağında oynatıyor? başbakan ahmeti saraybaşkanı parmağında oynatıyor.. sonlarının benzer oluşu pekde sürpriz değilvadici mode on
kösemde geçen hafta sultan ahmedin devri bitti bugün ahmet davutoğlu gitti ay resmen önceden bildik biz bir başkayız gerçekleri nasıl da önceden anlatıyoruz
vadici mode off
@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @cookies @vadikızı @Bully @Doğu @DarkLeqenD