şimdiden büyüdüğünde @Çiğdem- leri ve @destere leri kunçun kunçun ettireceğinin sinyalini verdi murat @Harunnn60 @Bully @Doğu @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @ozgur2113
Daha şimdiden böyleyse büyüdüğü zamanki halini düşünemiyorum.şimdiden büyüdüğünde @Çiğdem- leri ve @destere leri kunçun kunçun ettireceğinin sinyalini verdi murat @Harunnn60 @Bully @Doğu @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @ozgur2113
özellikle anası kösmüş hatunu saraydan kovacağı bölümü merakla bekliyoruzDaha şimdiden böyleyse büyüdüğü zamanki halini düşünemiyorum.
Profil resmin ne kadar güzel. Gerçek mi bu?özellikle anası kösmüş hatunu saraydan kovacağı bölümü merakla bekliyoruz
tabisi de koriş güzel kadınlarla dosttur her zaman nurgülle de resmi varProfil resmin ne kadar güzel. Gerçek mi bu?
ay resmen bizProfil resmin ne kadar güzel. Gerçek mi bu?
Ahahah. Forumda da olaylara yukardan bakıyorsun bazen.tabisi de koriş güzel kadınlarla dosttur her zaman nurgülle de resmi var
ay resmen biz
Hahah şuna çok güldüm.bir an gerçek hesap sandım @destere ya da @Forumdash adama etiki etmiş olabilirdi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully @Doğu
Ben Yılmaz Şahin. Dizinin ağzına s*çmak için gönderildim
hahaha ayy kiralık aşk bitince korişi harem ağası alın bence kösemeay resmen korişi pis işlerine alet etmiş hain kösemciler @Bully ler .ss @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @ozgur2113 @MEnes
süper olur diziye +3 reyting eklenir kafadanhahaha ayy kiralık aşk bitince korişi harem ağası alın bence köseme
Yine mi bu yazacakmış.ay Allah ı mne büyük acılar bunlar pis @Çiğdem- kaknem @Çiğdem- kahrol mahvol defol git @Harunnn60 @Bully @cookies @vadikızı @MayısKralı @DarkLeqenD @Yiğitt