bK BU DA @destere nin bir üst versiyonuAllah korusun.
@Çiğdem- sesini forumcak merak ediyoruz bu arada.Karadeniz kızı olduğun için sesinin ince olduğunu pek zannetmiyorum.
https://twitter.com/x/status/721755089040486401
bK BU DA @destere nin bir üst versiyonuAllah korusun.
@Çiğdem- sesini forumcak merak ediyoruz bu arada.Karadeniz kızı olduğun için sesinin ince olduğunu pek zannetmiyorum.
Foruma yeni özellik geldi biliyon dimi.
Bir dolaş bakalım belki bulursunevet ama bir ara gözüme çarpmıştı konu sonra bakarım dedim şimdi karambolde kayboldu sanırım
bu özellik sana kapatılmalı bence
olayı anladımda konuyu hala bulmadım)
bu arada üstte @Çiğdem- in jensen partneriyle oynaşıyor
owwww buda güzelmiş)
Şu kızı bir yerden tanıyorum
olayı anladımda konuyu hala bulmadım)
bu arada üstte @Çiğdem- in jensen partneriyle oynaşıyor
owwww buda güzelmiş)
Şu kızı bir yerden tanıyorum
Sen neyi dedin anlamadımoya bora ikilisi vardı oya hanım ayrıca seslendirmede yapıyor
Vallahi helal olsun.pardon yaaa gifde kini soruyorsun sanmıştım yaa
o kız Scarlett Janson inci küpeli kız filmi vardı orda oynuyordu ya o kız işte
Vallahi helal olsun.Hemende bildin.
helal olsun valla @Çiğdem- böyle kadınları hayatta aklında tuttmaz tutamaz kıskançlıktanpardon yaaa gifde kini soruyorsun sanmıştım yaa
o kız Scarlett Janson inci küpeli kız filmi vardı orda oynuyordu ya o kız işte
yumurta gibi çocuğu korkuta korkuta ne hale getirdi namısızlar
zaten öyle @Çiğdem- görmesin bu ikiliyi çatlayamadan buhar olur uçarmeryeme benziyor sanki@xemrexxx ye sormak lazım
yumurta gibi çocuğu korkuta korkuta ne hale getirdi namısızlar)
zaten öyle @Çiğdem- görmesin bu ikiliyi çatlayamadan buhar olur uçartwitterda meşhur algılarımdan biri de buydu @Forumdash@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 50025
o yüzden sen çiğdemi, seç bu zor seçimi ben yaparımikisinden birini seç deseler , insan kararsızlıktan kalp krizi geçirir)
zaten öyle @Çiğdem- görmesin bu ikiliyi çatlayamadan buhar olur uçartwitterda meşhur algılarımdan biri de buydu @Forumdash@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 50025
Böyle duaları Meryemden duymaya alişik oldugum için Beren kesmiyoray bu kösmüş hatun hadsizlikte @Çiğdem- i geçti .ss hainler halime ve dilruboş zalimler hümaşahla safiş oluyor yılmaz şahine göre .ss ay ne büyük hadsizlik resmen izleyiciye hakaret .ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?