Foruma yeni özellik geldi biliyon dimi.![]()
Bir dolaş bakalım belki bulursunevet ama bir ara gözüme çarpmıştı konu sonra bakarım dedim şimdi karambolde kayboldu sanırım![]()
bu özellik sana kapatılmalı bence![]()
olayı anladımda konuyu hala bulmadım)
bu arada üstte @Çiğdem- in jensen partneriyle oynaşıyor
![]()
owwww buda güzelmiş)
Şu kızı bir yerden tanıyorum![]()
olayı anladımda konuyu hala bulmadım)
bu arada üstte @Çiğdem- in jensen partneriyle oynaşıyor
![]()
owwww buda güzelmiş)
Şu kızı bir yerden tanıyorum![]()
Sen neyi dedin anlamadımoya bora ikilisi vardı oya hanım ayrıca seslendirmede yapıyor![]()
Vallahi helal olsun.pardon yaaa gifde kini soruyorsun sanmıştım yaa
o kız Scarlett Janson inci küpeli kız filmi vardı orda oynuyordu ya o kız işte
Vallahi helal olsun.Hemende bildin.
![]()
helal olsun valla @Çiğdem- böyle kadınları hayatta aklında tuttmaz tutamaz kıskançlıktanpardon yaaa gifde kini soruyorsun sanmıştım yaa
o kız Scarlett Janson inci küpeli kız filmi vardı orda oynuyordu ya o kız işte
yumurta gibi çocuğu korkuta korkuta ne hale getirdi namısızlar
zaten öyle @Çiğdem- görmesin bu ikiliyi çatlayamadan buhar olur uçarmeryeme benziyor sanki@xemrexxx ye sormak lazım
yumurta gibi çocuğu korkuta korkuta ne hale getirdi namısızlar)
zaten öyle @Çiğdem- görmesin bu ikiliyi çatlayamadan buhar olur uçartwitterda meşhur algılarımdan biri de buydu @Forumdash
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 50025
o yüzden sen çiğdemi, seç bu zor seçimi ben yaparımikisinden birini seç deseler , insan kararsızlıktan kalp krizi geçirir)
zaten öyle @Çiğdem- görmesin bu ikiliyi çatlayamadan buhar olur uçartwitterda meşhur algılarımdan biri de buydu @Forumdash
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 50025
Böyle duaları Meryemden duymaya alişik oldugum için Beren kesmiyoray bu kösmüş hatun hadsizlikte @Çiğdem- i geçti .ss hainler halime ve dilruboş zalimler hümaşahla safiş oluyor yılmaz şahine göre .ss ay ne büyük hadsizlik resmen izleyiciye hakaret .ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı