neyse anastasia yı özledik kızcağız cücüklüğünden beri dizilerde oynamış kösem 7.dizisiymiş
Ekli dosyayı görüntüle 48146
bu işlerin uzmanı sen ve çiğdemsiniz çok dikkatli inceliyonuzkızın dudaklarındaki hasar küçüklüğündede varmış dudakları yakından incelersen sanki pişmiş gibi tam orta noktası acaba bebekken sütü kaynar haldemi içirdiler kıza ?
bu işlerin uzmanı sen ve çiğdemsiniz çok dikkatli inceliyonuzneyse poyraz karayele bekleriz bu akşam
karamelin kız kardeşi bu gel izle benceharika bişeymiş ayrıca dudaklarındada yanık yok nasya gibi) işte bu resimleri bu sayfada görmek isteriz karamelde bunun işi ne? yeri burası))
karamelin kız kardeşi bu gel izle bence
dünya sana kaçsın emi.sskaramelin totosuna dinamit koyup patlatacaksın bu kızıda alıp köseme transfer edeceksin ohhh işte dünyalar benim olur)
dünya sana kaçsın emi.ss
evet doğallık önemli şimdi @destere de ondan dedi şimdi senin doğal halini görebilir ama bu kızınkini göremez bir de destere doğal olmak istiyor tarzan gibi dolaşmak istiyoraa bahsedicek tabikide @destere doğal güzelden anlıyor bu ucubelerle karıştırmaz beni boşuna çocuğun aklını karıştırmaya çalışma
Oyşş.
Bende özledim cidden.neyse anastasia yı özledik kızcağız cücüklüğünden beri dizilerde oynamış kösem 7.dizisiymiş
Ekli dosyayı görüntüle 48146
kızın dudaklarındaki hasar küçüklüğündede varmış dudakları yakından incelersen sanki pişmiş gibi tam orta noktası acaba bebekken sütü kaynar haldemi içirdiler kıza ?
aa bahsedicek tabikide @destere doğal güzelden anlıyor bu ucubelerle karıştırmaz beni boşuna çocuğun aklını karıştırmaya çalışma
çok tatlılar bea
bu sahnede cücüğümüz beroşu gölgelemiş oyunculuğuyla
@Yiğitt @mrt-06 @cookies @GunesinOglu @denizz19 @eskici
https://twitter.com/x/status/685379159598755841
Burada oyunculuğu kötüydü bence. Tam aglayamadi. Sıkışmış gibiydi.bu sahnede cücüğümüz beroşu gölgelemiş oyunculuğuyla
@Yiğitt @mrt-06 @cookies @GunesinOglu @denizz19 @eskici
https://twitter.com/x/status/685379159598755841
genelde yemeği alıyor çocuk işi biliyorçocuğun tek yaptığı şey kedi yavrusu gibi yemek yiyen insanların gözüne bakmaköyle kedilerle karşılaştığınız çok olmuştur ya tekmeyi vuracaksın kediye ya da tüm yiyeceği önüne atıp kurtulacaksın başka şansın yok
uykudan uyanır uyanmaz hem korkup hem ağlasın zor iş daha abileri ablaları yapamıyorBurada oyunculuğu kötüydü bence. Tam aglayamadi. Sıkışmış gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?