yeni bölüm başladımı hemen açayım kanalıolsun meryem kösemle ne ka ilgili ki de haberde var ama fark-ı avrupanın sultanıberoşu tanımıyorlar bile
yeni bölüm başladımı hemen açayım kanalıolsun meryem kösemle ne ka ilgili ki de haberde var ama fark-ı avrupanın sultanıberoşu tanımıyorlar bile
jenerik var şu an koş koşyeni bölüm başladımı hemen açayım kanalı
@xemrexxx e de söyledim.Bence anastasiayla beraber oynayacaklar.Sizce Beren Saat'in diziye girmesiyle ne kadar zaman atlaması yapılır?
Ön bilgi:
- Sultan Ahmet ve Mustafa Mart 1604 gibi hastalanıyorlar
- Su an dizideki tarih ama 26 Temmuz 1604 (Malkoç Yavuz Ali Paşa'nın ölümü ve Lala Mehmed Paşanın yerine göreve gecmesi)
- Handan Sultan 12 Kasım 1605'te ölecek
- Dervis Pasa 9 Aralık 1606'da ölecek
- Anastasia su an 14 yasında
- Hesaplamanızı ona göre yapın, devreleri yakmayın
Büyük bir zaman atlaması yapılsa, Handan ve Dervis'in ölümü arada kaynayacak.
Kücük bir zaman atlaması yapılsa, inandırıcılık sıfır olacak. Beren 15-16 yasında kızı canlandırmış olacak ve Anastasia ile aralarında nerdeyse hic yas farkı olmayacak. (O zaman Anastasia'ya ne gerek vardı?) İşin içinden çık çıkabilirsen.
@destere @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @GunesinOglu @Çiğdem- @Bully
Farkı RaniniRaniniciğim anket yapmış.
%75 Beren ile Ekin olmuş demiş.Yani orada bölümü izlemek lazım diyen olmuş ama onlarda beğenmiş şimdilik. Netice değişmez onlarda.@Ahmad ve @xemrexxx sizi gol olsun bu.@Yiğitt @Bully @cookies @mrt-06 @destere @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 47799
Ben raninifanclup üm.Farkı Beren demen lazımdı.
olmamış diyenler neye göre değerlendirme yapmışlarRaniniciğim anket yapmış.
%75 Beren ile Ekin olmuş demiş.Yani orada bölümü izlemek lazım diyen olmuş ama onlarda beğenmiş şimdilik. Netice değişmez onlarda.@Ahmad ve @xemrexxx sizi gol olsun bu.@Yiğitt @Bully @cookies @mrt-06 @destere @ozgur2113
aaaaa daha geçen gün sende olmamış demiyormuydun ayollolmamış diyenler neye göre değerlendirme yapmışlar@Çiğdem- gillerdendir o yüzde 16 demekki türkiyede yüzde 16 lık çiğdem grubu var
vallahi beren yoktu o zaman şimdi bereni gördüm ya gerisi önemli değil berenin yanına saksı koysalar olmuş derim kız çamuru altına çeviriyoraaaaa daha geçen gün sende olmamış demiyormuydun ayoll
Bu foruma bakma sen herkes beğenmiş Beren'i.Raniniciğim anket yapmış.
gölge hatun burada @destere ye özel fandazdik pozlar vermişartkadakiler de @Çiğdem- in olsun@Harunnn60 @sokak sanati @GunesinOglu
bu sen in portakallı diziden mi köseme laf etmişlergölgeyi rezil etmişlerbu dilsizin grup takılacağını sanmıyordum demekki dıştan görüntü aldatıcıymış
fragmanda bereni gören mehmet giray kulumuzkızımız fahriye sultana ihanet edecek gibi zındık.ss @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati @cookies
iskender ilgilendirmiyor beni cücük musti birkaç bölüm daha kalsa iyi olacakiskender kebabı ne yapacak acaba onun yaşını büyütmüşlermidir yoksa hala ergenik oğlan ayaklarıylamı dolaşıyor civarda ?
ruby ruby demiş kesin buda giresun kökenli hogatha lardan
Off aynen oda çok gereksiz bir karakter.iskender kebabı ne yapacak acaba onun yaşını büyütmüşlermidir yoksa hala ergenik oğlan ayaklarıylamı dolaşıyor civarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?