öcüler böcüler öyle olsa yesinler beni diye hep önlerine yatardımruh öcü falans andım bee hahaha
öcüler böcüler öyle olsa yesinler beni diye hep önlerine yatardımruh öcü falans andım bee hahaha
Ona inanan var mı yaa. Paintten yada yağlı boyayla çizilmiş gibi duruyor.
Allah seni var ya.Fake zaten.
gözlerin kamaştı tabi güneş gibi parlıyor kız))
3.bölümde 10 milyon görüntülenme fark-ı anastasia ve halime sultanruh öcü falans andım bee hahaha
halime sultan sessiz sedasız geldi ama muhteşem giriş yaptı yetenek bu şişede durduğu gibi durmuyor ortamı gelince patlayıp gitti tabi3.bölümde 10 milyon görüntülenme fark-ı anastasia ve halime sultan@cookies @Aserat @ozgur2113 @sürgünüm çatlasın @EFE UYSAL ve @HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 47555
Aynen ha.Dizide en iyi oynayan halime.Kadın oynamıyor yaşıyorhalime sultan sessiz sedasız geldi ama muhteşem giriş yaptı yetenek bu şişede durduğu gibi durmuyor ortamı gelince patlayıp gitti tabi)
beren gelince haliyle geriye düşecek ama en azından kalitesiyle ölene kadar (1623) haremin renkli karakterlerinden biri olacaktırAynen ha.Dizide en iyi oynayan halime.Kadın oynamıyor yaşıyor
Beren gelince geriye düşmez pek inşallah
Lo berenle ortak olsunlar.beren gelince haliyle geriye düşecek ama en azından kalitesiyle ölene kadar (1623) haremin renkli karakterlerinden biri olacaktır
halime sultan sessiz sedasız geldi ama muhteşem giriş yaptı yetenek bu şişede durduğu gibi durmuyor ortamı gelince patlayıp gitti tabi)
bölüm süresi 119 dk ye düşmüş 110 dk idealdir o da çok karakter var diye karakterler azalırsa 90 dk iyi olurAynen ha.Dizide en iyi oynayan halime.Kadın oynamıyor yaşıyor
Beren gelince geriye düşmez pek inşallah
sen bu mesajı sabah 8 de mi yazdın ?bölüm süresi 119 dk ye düşmüş 110 dk idealdir o da çok karakter var diye karakterler azalırsa 90 dk iyi olurzaten my de ilk 3 sezon 100 dk civarıydı@Harunnn60 @ozgur2113 @sokak sanati @sürgünüm @Almila @Çiğdem-
anastasia ne ka çirkinleşmişKıyaslama bile kabul etmeyeceğinin delili.
Ekli dosyayı görüntüle 47570
@destere @Harunnn60
@xemrexxx @Çiğdem-
Süper.Kıyaslama bile kabul etmeyeceğinin delili.
Ekli dosyayı görüntüle 47570
@destere @Harunnn60
@xemrexxx @Çiğdem-
Beren'in yanında diğerleri küçük kaldı.
o da @Çiğdem- in fantezisi artık karta kaçtığı için kendinden küçüklere şapıyorBeren'in yanında diğerleri küçük kaldı.
ben anlamadım şuankı çocuk devammı edecek neden onunda yerine büyük birisi gelmiyorki berenin oğlumu olucakmış
senin bebişin olacakmış artık mıncıklar durursunben anlamadım şuankı çocuk devammı edecek neden onunda yerine büyük birisi gelmiyorki berenin oğlumu olucakmış
aaa ben bu çocuğun yerinede birisig elicek sanıyordum bu devam ederse fiyasko olur beren gelince reytinginiz artar diyordum ama berene partner olan çocuğa bakın bu diziden adam olmaz hadi geçmiş olsun size 15 bölüm içinde bitersenin bebişin olacakmış artık mıncıklar durursun
nasıl da kıskanıyon beren 31-32 yaşında 24 yaşındaki çoukla şapacak diye sen hala @destereaaa ben bu çocuğun yerinede birisig elicek sanıyordum bu devam ederse fiyasko olur beren gelince reytinginiz artar diyordum ama berene partner olan çocuğa bakın bu diziden adam olmaz hadi geçmiş olsun size 15 bölüm içinde biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?