Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

gerçek diyolla biraz araştırayım

bence mert fırat olabilir ekini andırıyor çünkü
mert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazım
bir ağırlığı olmalı sülüman gibi pargalı gibi şimdi oraya uygun kimler olur tam oturtamadım isim olarak kafamda ? mesela kenan imirzalıoğlu harika olurdu
)

kenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasında

kenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasında
orası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahneleri
)

birde mustafayı oynayan var mehmet günsur ?? 16 lık mustafayı oynadımı oynamadımı ?
)

orası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahneleri
)

birde mustafayı oynayan var mehmet günsur ?? 16 lık mustafayı oynadımı oynamadımı ?
)
sülo 26 yaşında başladı

mehmet günsur genç gösteriyi zati kim der 39-40 diye

hem resim gerçekse berenden çok uzun biri değil yanındaki kenan olamaz

Ona inanan var mı yaa. Paintten yada yağlı boyayla çizilmiş gibi duruyor.

bu kim beee ruh gibi birşey
eminim görünce gözlerin parlamıştır, erkek olsaydımda şunu kapsaydım keşke diye düşünmüşsündür
ya da madem kız oldum böyle bişey olsaydım, niye beni büyücü hogatha gibi yarattın tanrım diyerekten sitemlerde bulunmuşsundur

tabi gerçek duygularını buraya yansıtmanı beklemiyoruz ne demek istediğini biz çözüyoruz her halükarda
)

bu kim beee ruh gibi birşey
Heh geç kaldın sende.
Bir tekmede sen vur zaten.

ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur

@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
muhteşem harika olağanüstü
) sen çatla @Çiğdem-
)
Araştırdım resim shopmuş.
İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya.

@sokak sanati @Çiğdem-

Son düzenleme:
sülo 26 yaşında başladı

mehmet günsur genç gösteriyi zati kim der 39-40 diye

hem resim gerçekse berenden çok uzun biri değil yanındaki kenan olamaz
resme çok bağlı kalmıyorlar zaten orjinal ahmete bak hele şimdiki ahmete benziyormu ?

Heh geç kaldın sende.
Bir tekmede sen vur zaten.

Araştırdım resim shopmuş.
İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya.

@sokak sanati @Çiğdem-
sakallı kurbağa

valla malzeme shop a uygunda shop yapıyorlar bana shop yapsalar şok yaşarlar
)
@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱
hahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım