Çok sarı olmuş hafif sarı olabilirdi.gerçek diyolla biraz araştırayım
bence mert fırat olabilir ekini andırıyor çünkü
Çok sarı olmuş hafif sarı olabilirdi.gerçek diyolla biraz araştırayım
bakalım gerçek mi resim daha net bişi yokÇok sarı olmuş hafif sarı olabilirdi.
mert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazımgerçek diyolla biraz araştırayım
kenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasındamert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazımbir ağırlığı olmalı sülüman gibi pargalı gibi şimdi oraya uygun kimler olur tam oturtamadım isim olarak kafamda ? mesela kenan imirzalıoğlu harika olurdu)
orası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahnelerikenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasında
sülo 26 yaşında başladıorası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahneleri)
birde mustafayı oynayan var mehmet günsur ?? 16 lık mustafayı oynadımı oynamadımı ?)
bu kim beee ruh gibi birşeyay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
eminim görünce gözlerin parlamıştır, erkek olsaydımda şunu kapsaydım keşke diye düşünmüşsündürbu kim beee ruh gibi birşey
Heh geç kaldın sende.bu kim beee ruh gibi birşey
ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
Araştırdım resim shopmuş.
resme çok bağlı kalmıyorlar zaten orjinal ahmete bak hele şimdiki ahmete benziyormu ?sülo 26 yaşında başladı
mehmet günsur genç gösteriyi zati kim der 39-40 diye
hem resim gerçekse berenden çok uzun biri değil yanındaki kenan olamaz
@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱resme çok bağlı kalmıyorlar zaten orjinal ahmete bak hele şimdiki ahmete benziyormu ?
sakallı kurbağa@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱
valla malzeme shop a uygunda shop yapıyorlar bana shop yapsalar şok yaşarlarHeh geç kaldın sende.Bir tekmede sen vur zaten.
Araştırdım resim shopmuş.İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya.
@sokak sanati @Çiğdem-
Heh geç kaldın sende.Bir tekmede sen vur zaten.
Araştırdım resim shopmuş.İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya.
@sokak sanati @Çiğdem-
sakallı kurbağa
valla malzeme shop a uygunda shop yapıyorlar bana shop yapsalar şok yaşarlar)
hahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱
kıskançlık gözünü kör etmişhahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım
nasıl yani?hahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım
Allah seni var ya.beren olduğunu anlayamadım yanı bu neee
gözlerin kamaştı tabi güneş gibi parlıyor kızberen olduğunu anlayamadım yanı bu neee
ruh öcü falans andım bee hahahagözlerin kamaştı tabi güneş gibi parlıyor kız))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?