Çok sarı olmuş hafif sarı olabilirdi.gerçek diyolla biraz araştırayım
bence mert fırat olabilir ekini andırıyor çünkü![]()
Çok sarı olmuş hafif sarı olabilirdi.gerçek diyolla biraz araştırayım
bakalım gerçek mi resim daha net bişi yokÇok sarı olmuş hafif sarı olabilirdi.
mert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazımgerçek diyolla biraz araştırayım
kenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasındamert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazımbir ağırlığı olmalı sülüman gibi pargalı gibi şimdi oraya uygun kimler olur tam oturtamadım isim olarak kafamda ? mesela kenan imirzalıoğlu harika olurdu
)
orası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahnelerikenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasında
sülo 26 yaşında başladıorası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahneleri)
birde mustafayı oynayan var mehmet günsur ?? 16 lık mustafayı oynadımı oynamadımı ?)
bu kim beee ruh gibi birşeyay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur
![]()
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
eminim görünce gözlerin parlamıştır, erkek olsaydımda şunu kapsaydım keşke diye düşünmüşsündürbu kim beee ruh gibi birşey![]()
Heh geç kaldın sende.bu kim beee ruh gibi birşey![]()
ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur
![]()
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
Araştırdım resim shopmuş.
resme çok bağlı kalmıyorlar zaten orjinal ahmete bak hele şimdiki ahmete benziyormu ?sülo 26 yaşında başladı
mehmet günsur genç gösteriyi zati kim der 39-40 diye
hem resim gerçekse berenden çok uzun biri değil yanındaki kenan olamaz![]()
@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱resme çok bağlı kalmıyorlar zaten orjinal ahmete bak hele şimdiki ahmete benziyormu ?
![]()
sakallı kurbağa@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱
valla malzeme shop a uygunda shop yapıyorlar bana shop yapsalar şok yaşarlarHeh geç kaldın sende.Bir tekmede sen vur zaten.
Araştırdım resim shopmuş.İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya.
@sokak sanati @Çiğdem-
Heh geç kaldın sende.Bir tekmede sen vur zaten.
Araştırdım resim shopmuş.İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya.
@sokak sanati @Çiğdem-
sakallı kurbağa
valla malzeme shop a uygunda shop yapıyorlar bana shop yapsalar şok yaşarlar)
hahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱
kıskançlık gözünü kör etmişhahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım![]()
nasıl yani?hahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım![]()
Allah seni var ya.beren olduğunu anlayamadım yanı bu neee![]()
gözlerin kamaştı tabi güneş gibi parlıyor kızberen olduğunu anlayamadım yanı bu neee![]()
ruh öcü falans andım bee hahahagözlerin kamaştı tabi güneş gibi parlıyor kız))