Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

gerçek diyolla biraz araştırayım :(

bence mert fırat olabilir ekini andırıyor çünkü :D
mert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazım :) bir ağırlığı olmalı sülüman gibi pargalı gibi şimdi oraya uygun kimler olur tam oturtamadım isim olarak kafamda ? mesela kenan imirzalıoğlu harika olurdu :))

mert fırat o rolün altındn kalkamaz biraz daha böyle oturaklı bişey lazım :) bir ağırlığı olmalı sülüman gibi pargalı gibi şimdi oraya uygun kimler olur tam oturtamadım isim olarak kafamda ? mesela kenan imirzalıoğlu harika olurdu :))
kenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasında

kenan 40 ına gelmiş ahmed 27 yaşında ölecek nereye kenan olsun ama kenan kuyucu murat paşa olabilir pargalı-hürrem gibi bişi yaratsınlar berenle arasında
orası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahneleri :))

birde mustafayı oynayan var mehmet günsur ?? 16 lık mustafayı oynadımı oynamadımı ? :))

orası kolay senin süloda 40 yaşındayken 18 lik sülümanı oynuyordu gördük o sahneleri :))

birde mustafayı oynayan var mehmet günsur ?? 16 lık mustafayı oynadımı oynamadımı ? :))
sülo 26 yaşında başladı :D
mehmet günsur genç gösteriyi zati kim der 39-40 diye :D

hem resim gerçekse berenden çok uzun biri değil yanındaki kenan olamaz :D

Ona inanan var mı yaa. Paintten yada yağlı boyayla çizilmiş gibi duruyor.:F

muhteşem harika olağanüstü :)) sen çatla @Çiğdem- :))
ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur :(
CVZLlYdWEAAw0jz.jpg

@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
bu kim beee ruh gibi birşey :F:F:F

eminim görünce gözlerin parlamıştır, erkek olsaydımda şunu kapsaydım keşke diye düşünmüşsündür :) ya da madem kız oldum böyle bişey olsaydım, niye beni büyücü hogatha gibi yarattın tanrım diyerekten sitemlerde bulunmuşsundur :)
tabi gerçek duygularını buraya yansıtmanı beklemiyoruz ne demek istediğini biz çözüyoruz her halükarda :))

Heh geç kaldın sende. :D Bir tekmede sen vur zaten. :)

ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur :(
CVZLlYdWEAAw0jz.jpg

@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
muhteşem harika olağanüstü :)) sen çatla @Çiğdem- :))
Araştırdım resim shopmuş. :D İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya. :D
@sokak sanati @Çiğdem-

Son düzenleme:
Heh geç kaldın sende. :D Bir tekmede sen vur zaten. :)

Araştırdım resim shopmuş. :D İntikam döneminden kalma yüzünü yapıştırmışlar fotoya. :D
@sokak sanati @Çiğdem-
sakallı kurbağa :)

valla malzeme shop a uygunda shop yapıyorlar bana shop yapsalar şok yaşarlar :))
@Çiğdem- in hayalindeki koca 😱
hahahah ayy bunun beren olduğunu yine kendim fark etmedim sizlerin yazısıyla şuan anladım :F:F:F