oy kullandın mıBu bölümü beğenmeyen kıskançtır.![]()
@destere @tolgab @GunesinOglu (pis) @Harunnn60 diz de kullanın izlediysen sen de @denizz19
oy kullandın mıBu bölümü beğenmeyen kıskançtır.![]()
Evet ikinci seçeneğe.oy kullandın mı
@destere @tolgab @GunesinOglu (pis) @Harunnn60 diz de kullanın izlediysen sen de @denizz19![]()
Fevkaledenin fevkinde
Bölümde sıkıldığım sahneler oldu ama genel olarak güzeldi şıklar bi tuhaf ikinciyi seçtim![]()
ortalamaydı dedimEvet ikinci seçeneğe.![]()
Yuh pis kıskanç sen git Yeter izle. ss Meryem'inin dizisi tutmayasıca. ssortalamaydı dedimher ne ka kösem standartlarının çok üstünde de olsa biz meral okay senaryosu görmüşüz bu ne ki
![]()
pelinin karakteri beroşun köseminden daha çok uymuş gibiYuh pis kıskanç sen git Yeter izle. ss Meryem'inin dizisi tutmayasıca. ss
Anca senin hayalinde olur o Beren'imin yanında Pelin kimmiş.pelinin karakteri beroşun köseminden daha çok uymuş gibi
neyse oyumu değiştir bari 1.şık diyorum seninle aynı olmasın![]()
o zaman 2.şık seninle aynı olicek ama.ssAnca senin hayalinde olur o Beren'imin yanında Pelin kimmiş.
O zaman şu ana kadarki tüm Kösem bölümlerini beğenmiş oluyorsun.![]()
Yeter'den ben de iyi bir şeyler bekliyorum totalde tekrarları 4 reytingle izlenidi. ss inşallah yeni bölümü fiyasko yaşar.o zaman 2.şık seninle aynı olicek ama.ss
neyse pelinin dizisi totalde geçebilirab de de belçimin dizisi var beren bakalım nasıl karşı koyacak
![]()
reyting sitemine belli olmazYeter'den ben de iyi bir şeyler bekliyorum totalde tekrarları 4 reytingle izlenidi. ss inşallah yeni bölümü fiyasko yaşar.
Kördüğüm'ün başrolüne tüm uğursuzlar toplanmış o dizi umutsuz vaka.![]()
Valla yarın Kösem'in iyi sonuç aldığını görmezsem iyi bir küfrederim o reyting sistemine. ssreyting sitemine belli olmaz![]()
et et elini dilini klavyeni tutma et gitsinValla yarın Kösem'in iyi sonuç aldığını görmezsem iyi bir küfrederim o reyting sistemine. ss
Gider ayak sana da bir küfredeyim o halde boşa gitmiş olmayalım.et et elini dilini klavyeni tutma et gitsin@mrt-06 oralarda ol ederken arkadaşı banlaman gerekebilir
neyse oyumu düzelt
![]()
ay hadi inşallahGider ayak sana da bir küfredeyim o halde boşa gitmiş olmayalım.
Ben düzeltemiyorum orada "change your vote" seçeneği olması lazım sen düzeltecen.![]()
analizciye pek güvenmetwitterdan rating analizine baktım kösem yükselmek yerine düşecek gibi. kösem face profilindede beğeniler hiç olmadığı kadar düşük. millet senaryodan ve berenin oyunculuğundan hayli şikayetçihülyanın sürekli golüm gibi öoğul konuşması biz biz biz demesinden millete gına gelmiş
ne olacak acep dizinin hali @xemrexxx
![]()
çok ümitlenme benceValla yarın Kösem'in iyi sonuç aldığını görmezsem iyi bir küfrederim o reyting sistemine. ss
Antilerin konuya girmesi yasak.çok ümitlenme bence
bu arada facete kösemin bölümüne yapılan kötü yorumları görünce merak edip bölüme biraz baktım anastasya berenden 2 kat daha güzel ya.anastasya inberen out
![]()
![]()
son cümleye katılsam da girip yorumlara baktım hemen hemen aynı 5-10 kişi yapmış yorumlarıçok ümitlenme bence
bu arada facete kösemin bölümüne yapılan kötü yorumları görünce merak edip bölüme biraz baktım anastasya berenden 2 kat daha güzel ya.anastasya inberen out
![]()
![]()