hafatya ben açamam herhalde finalleri biten melunlardan biri açar.ssSana hit kazandırmayacağımı söylemiştim.Haftayaki konuda Anastasia'ya yer vermezsen eski performansıma dönerim yoksa yorum şov yapmamı çok beklersin.
hafatya ben açamam herhalde finalleri biten melunlardan biri açar.ssSana hit kazandırmayacağımı söylemiştim.Haftayaki konuda Anastasia'ya yer vermezsen eski performansıma dönerim yoksa yorum şov yapmamı çok beklersin.
Ne ka güzelhafatya ben açamam herhalde finalleri biten melunlardan biri açar.ss
Açarım ben.hafatya ben açamam herhalde finalleri biten melunlardan biri açar.ss
Sana güvenim sonsuz Harun'cum en objektif şekilde açacağından kuşkum yok.Açarım ben.![]()
Heyt be ne bölümdü öyle soluksuz izledim entrikadan başım döndü resmen harikaydı.Açık ara şu ana kadarki en iyi bölümdü.
Yılmaz Şahin döktürmüş bu bölüm ben Muhteşem Yüzyıl'da bu kadar entrikanın döndüğü bir bölüm hatırlamıyorum. Senaryo böyle devam ettiği sürece sırtımız yere gelmez.
Handan'ın canı diyor orada farkındaysan.![]()
beter olson sahneye kadar kösemim safinaz tarafından gelen alçakça saldırıları bertaraf etmesini bildi hem kendisini aslanlar gibi savundu hemde aptal handanla hırsı yüzünden düz duvara çıkan salak halimenin açığını kapattı ? ama son sahnede çok kötü sıkıştırdılar kösemimi babayı işe katmayacaklardı kösem bundanda kurtulursa safinası kazığa geçirip 360 derece döndürecektir başka türlü safinaza olan nefretim dinmeyecek![]()
nasyayı küçümsersen yakamozun yanına isviçreye tatile göndeririz seniAçarım ben.![]()
bir melundan kurtuldukNe ka güzelBenim finaller bugün itibariyle bitti de spordan dolayı 6'da evde olmam pek mümkün değil. ss
Bırak Safiş geçici başarılarıyla sevinsin daimi kazanan Kösem olacak ne de olsa.son sahneye kadar kösemim safinaz tarafından gelen alçakça saldırıları bertaraf etmesini bildi hem kendisini aslanlar gibi savundu hemde aptal handanla hırsı yüzünden düz duvara çıkan salak halimenin açığını kapattı ? ama son sahnede çok kötü sıkıştırdılar kösemimi babayı işe katmayacaklardı kösem bundanda kurtulursa safinası kazığa geçirip 360 derece döndürecektir başka türlü safinaza olan nefretim dinmeyecek![]()
@Çiğdem- türü seviyormuş öyle sahneleri geçenlerde video paylaştı ertuğrul parlağı kafesin içinde böğürüyordu sanırım böyle fantezileri var evde kalmış çikinellalarınharem içi entrikalar süperdi tek olmayan yer harem dışında gelişti yine ahmet in raşayı kurtarma sahnesi çok cılk bir türlü şu çatışma sahnelerini adam gibi yapamadılar gitti
bu arada raşada cillop gibi yani kösemin üstüne rahatlıkla kuma olarak alınabilirama sanırım çocuğu kız olacak yada kösem doğurmadan kızı öteki tarafa yollayacak
![]()
Bırak Safiş geçici başarılarıyla sevinsin daimi kazanan Kösem olacak ne de olsa.Ama Kösem'im buradan durumu nasıl çevirecek çok merak ediyorum Handan ölse de olur gerçi ama daha Derviş ile şey edeceklerdi.
Son sahnede Fahriye ve Derviş'i görünce beyninden vurulmuşa döndü.)
@Çiğdem- türü seviyormuş öyle sahneleri geçenlerde video paylaştı ertuğrul parlağı kafesin içinde böğürüyordu sanırım böyle fantezileri var evde kalmış çikinellaların![]()
cücüğün dramı
![]()
sana da kestane lazım ama şu kestanelerdensahnenin sevilecek hiçbir tarafı yoktuki @Çiğdem- in sevmesi için parlakların savaşı bırakıp soyunup sevişmeleri lazımdı arazideöyle bişeyde olmadı hayt huyt kuru gürültüyle gidip kurtardılar raşayı
ben ordaki mantığa tamamen karşıyım zate öyle bişey olsa gerçekte kaçırılmış olsa raşa onca abaza adam arasında onlarca gün kalmış olsa padişah kendisi gitmez adamlarını yollar hem kızı öldürürdü hemde kaçıranları ? gidip de orda kızı sağlam çıkarmazdı kimbilir kaç kişiyle yattı der yine kurtarmazdı şimdi kurtardı hiç dedikodu olmayacakmı o kız onca zaman ordaydı acaba ne maceralar yaşadı padişahın o dönemde öyle bir katı anlayışın olduğu bir dönemde kızı sağ salim kabul edip çocuğuda kabullenmesi hiçbir mantığa sığmaz
çocuğa ne zaman kestane verseler tıfılın hayatı tehlikeye giriyor hep kestaneyle kandırıyorlar yumurtayıbu bölümde kösem çocuğa kestane sokuşturuyordu
![]()
sana da kestane lazım ama şu kestanelerden)
![]()
totalde 3.olur bence yeterYeter özetsiz yayınlanmış bu arada. Yarın çok büyük bir yükseliş olmayabilir gerçi tersi de olabilir. Kösem'in bu bölümü için yorumlar çok iyi.![]()
Akıllılık etmişler akıllarında ama hüsrana uğrayacaklar inşallah.Yeter özetsiz yayınlanmış bu arada. Yarın çok büyük bir yükseliş olmayabilir gerçi tersi de olabilir. Kösem'in bu bölümü için yorumlar çok iyi.![]()
sen beğendiysen düşeriz.ssAkıllılık etmişler akıllarında ama hüsrana uğrayacaklar inşallah.Musti'min katili pis Mihrimah'ın dizisi tutmasın. ss
Aynen bölümümüz muhteşemdi senin Hülya döktürdü izlemelisin bence bölümü bir ara.![]()
Bu bölümü beğenmeyen kıskançtır.sen beğendiysen düşeriz.ss