Konuda Anastasia'nın ismi var, üstelik Beren'imden önce yazılmış ben böyle bir konuya niye hit kazandırayım
Bölüm güzel gidiyor şu ana kadar Kösem'imin Halime'ye verdiği ayar harikaydı.
Konuda Anastasia'nın ismi var, üstelik Beren'imden önce yazılmış ben böyle bir konuya niye hit kazandırayım
Safiş'in ucuz numarasına ne diyorsun.Konuda Anastasia'nın ismi var, üstelik Beren'imden önce yazılmış ben böyle bir konuya niye hit kazandırayım
Bölüm güzel gidiyor şu ana kadar Kösem'imin Halime'ye verdiği ayar harikaydı.![]()
ergen gözdelerinden biri galiba güneşi beklerken dizisinin fanfinilerine oynuyordu sonra kiraz mevsimine geçti işte ergenlere nereye o oraya
bence ayar değildi o halime de sevdiKonuda Anastasia'nın ismi var, üstelik Beren'imden önce yazılmış ben böyle bir konuya niye hit kazandırayım
Bölüm güzel gidiyor şu ana kadar Kösem'imin Halime'ye verdiği ayar harikaydı.![]()
Yazık diyorum ne diyeyim koskoca Safiş sultan ne hallere düşürdü kendiniSafiş'in ucuz numarasına ne diyorsun.![]()
çok güzel bayıldık bir kere bizYazık diyorum ne diyeyim koskoca Safiş sultan ne hallere düşürdü kendini![]()
Resmen thug life'dı sen avut kendiniergen gözdelerinden biri galiba güneşi beklerken dizisinin fanfinilerine oynuyordu sonra kiraz mevsimine geçti işte ergenlere nereye o orayaneyse bu diyolog süperdi
@destere @Bully @Harunnn60
bence ayar değildi o halime de sevdi
ayrıca nasya orjinal kösem israilin diziyi yok etmek için gönderdiği kösem değil.ss
zaten hatuncuk kösemin aklı varsa halime ile ittifak kurar handan safoz safiye kullanır atar en iyisi halimeResmen thug life'dı sen avut kendiniYılan Halime
![]()
cennet hatuna ne diyorsun 2 kere halvete girmişsafinaz : durum hiç hayırlı değil bülbül ! bizi saraydan kovuyorlar?
bu cümleyi safinaza söyleten senaristi tavana asmak lazım
nasyanın yüzüne boya fırlatmışlar kızı tamamen sildiler diziden
şahinin çağrısıyla koşturarak yedikule zindanına giden başvekilin ebesini atlar kovalasınkarizma yerle bir..
basuruna güvercin kanı süren safinaz sürgünden kurtuldu ?
sahne geçişleri çok donuk biraz daha hareketli bir ortam şart
kösemin akıl dolu ataklarını bekliyoruz ? safinazın bayat numaraları çok sıkıcı ...
@xemrexxx @Harunnn60 @Bully
veee diğer reklamda görüşmek üzere![]()
Yılmaz Şahin yine ne fanteziler kuruyor "size".
21.30 daYılmaz Şahin yine ne fanteziler kuruyor "size".
Bir şey sorcam reklama ne zaman girdi bu dizi?
Güzel.küçük enişte ahmet yine kükrediğini sanıyor
21.30 da![]()
her gün coşuyorGüzel.
Reytingleri gerçekten çok merak ediyorum. Zirvede zaten Fatih yer alır gibi geliyor bugün yine coştu.![]()
Bu iyiydi katılıyorum.
handanBu iyiydi katılıyorum.![]()
Bana kalırsa bölüm sonunda handan ve kösemde , Safiyeden nasibini alacak.
zate öyle olacakBana kalırsa bölüm sonunda handan ve kösemde , Safiyeden nasibini alacak.![]()
Safişim ne kadar entrika çevirse de günün en entrikalı dizisi Asla Vazgeçmem.