bizimkiler ağır ab lik entrikaSaişim ne kadar entrika çevirse de günün en entrikalı dizisi Asla Vazgeçmem.![]()
bizimkiler ağır ab lik entrikaSaişim ne kadar entrika çevirse de günün en entrikalı dizisi Asla Vazgeçmem.![]()
kösemin mustafayı koruması çok saçma.
reyhan yaşıyor demiştim şaşırmadım.
izliyor musun sen![]()
Töbe nasıl ölmemiş 😱ana Reyhan ölmemiş 😱
msutideki sevimlik sende olsa seni de korurkösemin mustafayı koruması çok saçma.
reyhan yaşıyor demiştim şaşırmadım.
Hülya ışıl ışıl parlıyor.almilanın memelisi çıktı![]()
kötü yol diye bir dizi vardı @beyazsoy sonuna kadar izlemişti çok iyi hatırlar şimdi
orda bir nuran vardı hatırladınızmı @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- heh işte o nuran ırıspısı şimdi parçapinçik dizisinde nurgül yeşilbaşlı gövelördeğin yerine transfer olacakmış sebebide erkan potkıranın onunla ilişkiye geçmek istyemesiymiş
bunun konusunu bulsam oraya yazacaktımda bir ara foruma girmeden konusu gözüme çarpmıştı? foruma girdim aradım aradım konusu yok)
hayır ahmete olanları anlatması yeterliOha.Kösem, Handan'ı mı öldürecek?
Handan'ın canı diyor orada farkındaysan.hayır ahmete olanları anlatması yeterli
biz ki adamı böyle çaresiz bırakırız@destere @mrt-06 @Harunnn60
tamam işte handan ahmete söylerse mustiyi öldürmeye çalıştığını handanın kelle gidecek .Handan'ın canı diyor orada farkındaysan.![]()
meluna bak sen ağzından lafı cımbızla alıyoxz.ss yönetici anketleri ne zaman seni indirmenin vakti geldi.ssHeyt be ne bölümdü öyle soluksuz izledim entrikadan başım döndü resmen harikaydı.Açık ara şu ana kadarki en iyi bölümdü.
Yılmaz Şahin döktürmüş bu bölüm ben Muhteşem Yüzyıl'da bu kadar entrikanın döndüğü bir bölüm hatırlamıyorum. Senaryo böyle devam ettiği sürece sırtımız yere gelmez.
Sana hit kazandırmayacağımı söylemiştim.tamam işte handan ahmete söylerse mustiyi öldürmeye çalıştığını handanın kelle gidecek .
meluna bak sen ağzından lafı cımbızla alıyoxz.ss yönetici anketleri ne zaman seni indirmenin vakti geldi.ss