Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?

• Her zamanki gibi muhteşem

Oy: 4 50.0%
  • Fevkaledenin fevkinde

Oy: 4 50.0%
  • Ortalamaydı

Oy: 0 0.0%
  • Anastasialı bölümler daha iyiydi

• Bu ne ki aç diriliş izle

• Kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    8
kösemin mustafayı koruması çok saçma.

reyhan yaşıyor demiştim şaşırmadım.
msutideki sevimlik sende olsa seni de korur :A

korkuttular çocuğu totoları kazığa denk gelesiceler.ss
CYJP0lGWQAE3KOS.jpg

handandan bahsediyor:A

Son düzenleme:
kötü yol diye bir dizi vardı @beyazsoy sonuna kadar izlemişti çok iyi hatırlar şimdi :)
orda bir nuran vardı hatırladınızmı @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- heh işte o nuran ırıspısı şimdi parçapinçik dizisinde nurgül yeşilbaşlı gövelördeğin yerine transfer olacakmış sebebide erkan potkıranın onunla ilişkiye geçmek istyemesiymiş:)
bunun konusunu bulsam oraya yazacaktımda bir ara foruma girmeden konusu gözüme çarpmıştı? foruma girdim aradım aradım konusu yok :))

Senin yine analar ve danalar gibi bir oyuncu sevdası yüzünden izlediğin dizi))) ha bir tek nuran(sukran ovali) güzel kontanjaninda izlemiş olabilirsin))

yürü be safiye kadın her türlü entrikayı çevirdi bir bölümde:F

Heyt be ne bölümdü öyle soluksuz izledim entrikadan başım döndü resmen harikaydı. :D Açık ara şu ana kadarki en iyi bölümdü.

Yılmaz Şahin döktürmüş bu bölüm ben Muhteşem Yüzyıl'da bu kadar entrikanın döndüğü bir bölüm hatırlamıyorum. Senaryo böyle devam ettiği sürece sırtımız yere gelmez.

Handan'ın canı diyor orada farkındaysan. :D
tamam işte handan ahmete söylerse mustiyi öldürmeye çalıştığını handanın kelle gidecek .:A

Heyt be ne bölümdü öyle soluksuz izledim entrikadan başım döndü resmen harikaydı. :D Açık ara şu ana kadarki en iyi bölümdü.

Yılmaz Şahin döktürmüş bu bölüm ben Muhteşem Yüzyıl'da bu kadar entrikanın döndüğü bir bölüm hatırlamıyorum. Senaryo böyle devam ettiği sürece sırtımız yere gelmez.
meluna bak sen ağzından lafı cımbızla alıyoxz.ss yönetici anketleri ne zaman seni indirmenin vakti geldi.ss

tamam işte handan ahmete söylerse mustiyi öldürmeye çalıştığını handanın kelle gidecek .:A

meluna bak sen ağzından lafı cımbızla alıyoxz.ss yönetici anketleri ne zaman seni indirmenin vakti geldi.ss
Sana hit kazandırmayacağımı söylemiştim. :A Haftayaki konuda Anastasia'ya yer vermezsen eski performansıma dönerim yoksa yorum şov yapmamı çok beklersin.