Muhteşem Yüzyıl Kösem 8.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?

• Her zamanki gibi muhteşem

Oy: 4 50.0%
  • Fevkaledenin fevkinde

Oy: 4 50.0%
  • Ortalamaydı

Oy: 0 0.0%
  • Anastasialı bölümler daha iyiydi

• Bu ne ki aç diriliş izle

• Kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    8
Bölümde sıkıldığım sahneler oldu ama genel olarak güzeldi şıklar bi tuhaf ikinciyi seçtim :A

pelinin karakteri beroşun köseminden daha çok uymuş gibi :A

neyse oyumu değiştir bari 1.şık diyorum seninle aynı olmasın :A
Anca senin hayalinde olur o Beren'imin yanında Pelin kimmiş. :A

O zaman şu ana kadarki tüm Kösem bölümlerini beğenmiş oluyorsun. :A

Anca senin hayalinde olur o Beren'imin yanında Pelin kimmiş. :A

O zaman şu ana kadarki tüm Kösem bölümlerini beğenmiş oluyorsun. :A
o zaman 2.şık seninle aynı olicek ama.ss

neyse pelinin dizisi totalde geçebilir :A ab de de belçimin dizisi var beren bakalım nasıl karşı koyacak:A

o zaman 2.şık seninle aynı olicek ama.ss

neyse pelinin dizisi totalde geçebilir :A ab de de belçimin dizisi var beren bakalım nasıl karşı koyacak:A
Yeter'den ben de iyi bir şeyler bekliyorum totalde tekrarları 4 reytingle izlenidi. ss inşallah yeni bölümü fiyasko yaşar. :A

Kördüğüm'ün başrolüne tüm uğursuzlar toplanmış o dizi umutsuz vaka. :F

et et elini dilini klavyeni tutma et gitsin :A @mrt-06 oralarda ol ederken arkadaşı banlaman gerekebilir:A neyse oyumu düzelt:A
Gider ayak sana da bir küfredeyim o halde boşa gitmiş olmayalım. :A

Ben düzeltemiyorum orada "change your vote" seçeneği olması lazım sen düzeltecen. :D

twitterdan rating analizine baktım kösem yükselmek yerine düşecek gibi. kösem face profilindede beğeniler hiç olmadığı kadar düşük. millet senaryodan ve berenin oyunculuğundan hayli şikayetçi:A hülyanın sürekli golüm gibi çoğul konuşması biz biz biz demesinden de millete gına gelmiş:F:F ne olacak acep dizinin hali @xemrexxx :A

twitterdan rating analizine baktım kösem yükselmek yerine düşecek gibi. kösem face profilindede beğeniler hiç olmadığı kadar düşük. millet senaryodan ve berenin oyunculuğundan hayli şikayetçi:A hülyanın sürekli golüm gibi öoğul konuşması biz biz biz demesinden millete gına gelmiş:F:F ne olacak acep dizinin hali @xemrexxx :A
analizciye pek güvenme :A zaten kösem 5.dizi gibi gözüküyor onda 4 küsür reytingle 5.dizi olması normal :D

faceye pek bakmadım bir bakarım :D bu bölüm en iyisiydfi şu ana kadarkilerin etkisi haftaya hissedilir:A

Valla yarın Kösem'in iyi sonuç aldığını görmezsem iyi bir küfrederim o reyting sistemine. ss
çok ümitlenme bence:A
bu arada facete kösemin bölümüne yapılan kötü yorumları görünce merak edip bölüme biraz baktım anastasya berenden 2 kat daha güzel ya.anastasya in:ok: beren out :pala: :F

bu arada facete kösemin bölümüne yapılan kötü yorumları görünce merak edip bölüme biraz baktım anastasya berenden 2 kat daha güzel ya.anastasya in:ok: beren out :pala: :F
Antilerin konuya girmesi yasak. :A

Sen Dirilişçilerin yorumlarına baktın zaar bölüm harikaydı, fevkaladenin fevkindeydi. Anastasia çok iticiydi bence. Sen oyunculuk anlamında mı diyorsun dış güzellik anlamında mı? hoş ikisinde de Beren'imin eline su dökemez. :A

son cümleye katılsam da girip yorumlara baktım hemen hemen aynı 5-10 kişi yapmış yorumları :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem