neyse birini yakaladım konunun)
Yalnız bu reklamlar sen bu tarz sitelere girdiğin için çıkıyor, Google ona göre ayarlıyor.@sokak sanati forumda yanda bu reklam çıkıyor o yüzden bildirimleri görmemiş olabilirim çok dikkat karıştırıcı
baksana reklama
Yalnız bu reklamlar sen bu tarz sitelere girdiğin için çıkıyor, Google ona göre ayarlıyor.
Bende oyun reklamları çıkıyor.böyle sitelere asla girmiyorumo zaman @Harunnn60 da kötü sitelere giriyor ondaki reklam çeşidi daha +18
Yalnız bu reklamlar sen bu tarz sitelere girdiğin için çıkıyor, Google ona göre ayarlıyor.
Bu müziğin adı neydi eski adı?40 yıllık my entrika müziğinin adı halime müziği olmuş gerçi halimeme yakışıyor ama my ile kösemi karıştırıp kalitemize laf getirmeyelim@mrt-06
hatırlayamadım şu anBu müziğin adı neydi eski adı?
O interneti sadece sen mi kullanıyorsun ki?Ben zayıflama sitelerine yada araba sitelerine girmiyorum ama çıkıyor.
O interneti sadece sen mi kullanıyorsun ki?
ahmet 15 yaşında 2 çocuğu var 20 küsür yaşında sıfır skorda olan @Çiğdem- ve @destere çatlıyor@Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 48629
What? who decided to get married? [emoji35] [emoji35] [emoji35] @desterezaten o sahneleri fazla uzatmıyorlar vereceğim tepkiden korkuyorlar sanırımbu arada biz @Dr. Sabahat la evlenmeye karar verdik @Çiğdem- derdine yansın
bence destere hadım edilmeli artık
Bütün kızları Çiğdem gibi zannedirse olacağı bu.bence destere hadım edilmeli artık
sabahatle konuştuk senin pis muhabbetlerini desteklemicemneyse bölüm hemen yüklenmiş son sahneleri izle tekrar
Yeah he do so that is why i am angry at him [emoji14]... but that kidding wala agree not seriously [emoji4]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?