neyse birini yakaladım konunun)
Yalnız bu reklamlar sen bu tarz sitelere girdiğin için çıkıyor, Google ona göre ayarlıyor.@sokak sanati forumda yanda bu reklam çıkıyor o yüzden bildirimleri görmemiş olabilirim çok dikkat karıştırıcı
baksana reklama
![]()
Yalnız bu reklamlar sen bu tarz sitelere girdiğin için çıkıyor, Google ona göre ayarlıyor.![]()
Bende oyun reklamları çıkıyor.böyle sitelere asla girmiyorumo zaman @Harunnn60 da kötü sitelere giriyor ondaki reklam çeşidi daha +18
![]()
Yalnız bu reklamlar sen bu tarz sitelere girdiğin için çıkıyor, Google ona göre ayarlıyor.![]()
Bu müziğin adı neydi eski adı?40 yıllık my entrika müziğinin adı halime müziği olmuş gerçi halimeme yakışıyor ama my ile kösemi karıştırıp kalitemize laf getirmeyelim@mrt-06
hatırlayamadım şu anBu müziğin adı neydi eski adı?

O interneti sadece sen mi kullanıyorsun ki?Ben zayıflama sitelerine yada araba sitelerine girmiyorum ama çıkıyor.![]()
O interneti sadece sen mi kullanıyorsun ki?![]()
ahmet 15 yaşında 2 çocuğu var 20 küsür yaşında sıfır skorda olan @Çiğdem- ve @destere çatlıyor@Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 48629
What? who decided to get married? [emoji35] [emoji35] [emoji35] @desterezaten o sahneleri fazla uzatmıyorlar vereceğim tepkiden korkuyorlar sanırımbu arada biz @Dr. Sabahat la evlenmeye karar verdik @Çiğdem- derdine yansın
![]()
bence destere hadım edilmeli artık
Bütün kızları Çiğdem gibi zannedirse olacağı bu.bence destere hadım edilmeli artık![]()
sabahatle konuştuk senin pis muhabbetlerini desteklemicemneyse bölüm hemen yüklenmiş son sahneleri izle tekrar
Yeah he do so that is why i am angry at him [emoji14]... but that kidding wala agree not seriously [emoji4]