Muhteşem Yüzyıl: Kösem 12. Bölüm Yorumları

yok artık destere futbol takımı mı kursun dedi şimdi @Harunnn60 :F

senin ingilizcende kıt :) kız burda demişki destere gibi değerli bir insanın türkiyeyi temsil etmesi çok doğru olur zaten ona aşığım keşke @Çiğdem- den önce ben kapsaydım diyor :) sen lafı nerelere çekiyorsun :)

Why sad??? Let them they have as it would be there decision [emoji12] and also you should be happy may be destere give Turkey a good sports team[emoji12] [emoji23]
I will run the women's volleyball team . :)

senin ingilizcende kıt :) kız burda demişki destere gibi değerli bir insanın türkiyeyi temsil etmesi çok doğru olur zaten ona aşığım keşke @Çiğdem- den önce ben kapsaydım diyor :) sen lafı nerelere çekiyorsun :)

I will run the women's volleyball team . :)

[emoji33] you don't feel ashame of yourself [emoji14] instead of it you are proud of it... so disliking you [emoji107] [emoji12]

tamam:)
i'm sory @Dr. Sabahat , already I love you @Çiğdem- :) , I do not love you :)
No. :D I did joke. :D :bhr:

@destere always funny :A
aaaaaaaaaa ne sohbetler dönmüş ayol burda @destere ingilizce konuşuyor 😱😱😱

@xemrexxx @Harunnn60 ayy okadar çok etkiket gelmişki bu konudan bana hepsine yetişemicem vlla ama şu @destere nin mesajına bakarmısınız elin yabancı kızına bile bizim olayı taşımız çiğdemi seviyorum diyor onun kafasında oklavaları kırmazmıyım şimdi ben bir yabancı ülkelere konu olmadığımız kalmıştı hahah:F:F:F

aaaaaaaaaa ne sohbetler dönmüş ayol burda @destere ingilizce konuşuyor 😱😱😱

@xemrexxx @Harunnn60 ayy okadar çok etkiket gelmişki bu konudan bana hepsine yetişemicem vlla ama şu @destere nin mesajına bakarmısınız elin yabancı kızına bile bizim olayı taşımız çiğdemi seviyorum diyor onun kafasında oklavaları kırmazmıyım şimdi ben bir yabancı ülkelere konu olmadığımız kalmıştı hahah:F:F:F

senin yokluğunda nerdeyse pakistanlı beni kapacaktı? ama kendimi kolay kolay yedirmedim elin kızına :)

Bugün ilk 1 saatini izledimde de 12.bölümün. Fahriye'ye biraz haksızlık etmişim kız yine ağlama sahnelerinde iyi oynamış o kadarda kötü değildi. :)
Benim kaçırdığım bir nokta var. Fahriye ne oldu da Mehmet'ten soğudu böyle. Yani hani git artık dedi ya. Ne oldu yani? @xemrexxx @sokak sanati

Bugün ilk 1 saatini izledimde de 12.bölümün. Fahriye'ye biraz haksızlık etmişim kız yine ağlama sahnelerinde iyi oynamış o kadarda kötü değildi. :)
Benim kaçırdığım bir nokta var. Fahriye ne oldu da Mehmet'ten soğudu böyle. Yani hani git artık dedi ya. Ne oldu yani? @xemrexxx @sokak sanati

senaryonun zorlamasıyla mehmet e yanaşmıştı kızı serbest bıraksalar zaten çoktan mehmetişutlardı :)

Kardeşini korumak sattı Fahriyeyi. Şu gemi sahnesinde bırakma olayı sanırım. Bekledi bekledi gelmedi ama Mehmet giray hapis tutuluyordu o sıra vs.
Belki o mktubu Kösem'e verenin Mehmet olduğunu falanda düşünüp ters yapmış olabilir.:F

Kardeşini korumak sattı Fahriyeyi. Şu gemi sahnesinde bırakma olayı sanırım. Bekledi bekledi gelmedi ama Mehmet giray hapis tutuluyordu o sıra vs.
Belki o mktubu Kösem'e verenin Mehmet olduğunu falanda düşünüp ters yapmış olabilir.:F
Hele şükür ya. Deminden beri cevap istiyorum herkes net bir bilgi vermiyor. :F