Muhteşem Yüzyıl: Kösem 12. Bölüm Yorumları

Ben fragmanda demiştim o bağırma sahneleri çok yapay Hürrem'in oğlunu ararken kendini yırtıyordu burada acele ile çekilmiş gibi. :D @xemrexxx 'e demiştim.

kabahat bağıranda değil ama aynı şey doğum sahnesindede geçerli yönetmeni alıp kazığa oturtmak lazım aynı durgunluk ve özensizlik tüm sahnelerde var :)

sus la tosbağa :) senin hürrem şanslıydı iyi bir ekibe düşmüştü şimdi gecenin kerkenezinde arkasıyla fındık topluyor demekki tek başına bir tarafınıda yırtsa kurtaramıyormuş :))
Zar zor yetiştiriyorlar bence bölümleri. Fragmanlar bile geç çıkıyor. :D Bunun nedenide Nasya'lı bölümleri çöpe atmış olmaları. :D

Zar zor yetiştiriyorlar bence bölümleri. Fragmanlar bile geç çıkıyor. :D Bunun nedenide Nasya'lı bölümleri çöpe atmış olmaları. :D
artık o da bahane değil epey zaman geçti toparlanmaları lazımdı :) yinede umut kesilmez inşallah haftaya daha güzel bölüm izleriz diyeyim :)

görüyon mu @destere ile @sokak sanati nasıl kaçtı haşmetli safiye sultan hazretlerini alt edeceğini sanmışlardı ama bölüm sonu kötü oldular:A
safiyeden korkan bülbül ağa olsun :) o beybiyi safiye inşallah aşağı atar umrumda değil zaten o hasarlı üretimdi ilkini becerememişler ikincisinde daha iyisini yapacaktır kösemim :))

safiyeden korkan bülbül ağa olsun :) o beybiyi safiye inşallah aşağı atar umrumda değil zaten o hasarlı üretimdi ilkini becerememişler ikincisinde daha iyisini yapacaktır kösemim :))
yanlız bebek yapmak için ahmetle maça çıkmalı kösem o sahneleri görünce küfür edip banlanma:A

vayy temiz vatandaşa bak sen :)

tabi tabi hemen son sahnelere koşayım neler kaçırdım kimbilir :))

bayan dişçileri seviyorum nedense :)) insanla yakın temasa giriyorlar işlerini yaparken :)
yanlız son sahnede mehmetin saçları sarı ne ahmet ne kösem sarışın safiş bebeği değiştirmiş olmasın ?

zaten o sahneleri fazla uzatmıyorlar vereceğim tepkiden korkuyorlar sanırım :) bu arada biz @Dr. Sabahat la evlenmeye karar verdik @Çiğdem- derdine yansın :)
hahaha aa bu arada @xemrexxx sabahat sana laf atıyor sana kızmış diye çeviriyor sana ama kız mesajlarında senin nekadar iyi birisi olduğundan forumundakı değerinden bahsedip seni övdüğünü söylüyor emre ise sana kızıyor diye aktarıyor hahaha
:F:F:F