Kızzz bak bu kuduruk @serhatt ulu orta konuşuyorBerguzar öyke biei değildir de ondan kanal 7 oğlanının bir adı var Gökberk özledin herhalde sana böyle bir bakış atsın
Ekli dosyayı görüntüle 131212
Berguzar öyke biei değildir de ondan kanal 7 oğlanının bir adı var Gökberk özledin herhalde sana böyle bir bakış atsın
Ekli dosyayı görüntüle 131212
123. Bölümü izleyen @Bully @Maskeli Fedai ve @mrt-06 da böyleydi 2014te @MasacRE @cookies @Dosi @Zeyno @tekin @ozmoturk
Sen geber aha da füze attım sanaİnş. biz de senin geberişini böyle izleriz.
Aaa bu da mı konuk olmuş? 😱
hadise ablam senin hayallerini yaşamak için dizi çekmiş, çatlaAaa bu da mı konuk olmuş? 😱
Daha ilk bölümü bitiremedim bile.
Aaa evet, isteyip de elde edemediği tüm parlaklara parayı bastırıp çektirmiş diziyi. Tüm mal varlığını ortaya koyduğu söyleniyor.hadise ablam senin hayallerini yaşamak için dizi çekmiş, çatla
para var huzur var işteAaa evet, isteyip de elde edemediği tüm parlaklara parayı bastırıp çektirmiş diziyi. Tüm mal varlığını ortaya koyduğu söyleniyor.
Bir ben bulamadım parayı da huzuru da...para var huzur var işte
Sana da çekilebilirsin derlerdi o zamanlar yaşasan tabi sen olay çıkarırdınBir ben bulamadım parayı da huzuru da...
Aaa hangi şehzade bu?Sana da çekilebilirsin derlerdi o zamanlar yaşasan tabi sen olay çıkarırdın
Selim oğlan en iyileri.
tecrübe konuştu sanırımSelim oğlan en iyileri.
Zevkimi konuşturdum.tecrübe konuştu sanırım