Paralel evrende zaar.o günleri geride bıraktık valide sultan olduk nanik
Paralel evrende zaar.o günleri geride bıraktık valide sultan olduk nanik
Parlak oğlanlardan dayak yerken senParalel evrende zaar.
@Keith Long reyiz için diziyi tekrar çekmişler @Dosi @Yakamoz-Asi @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @Bully @RüzgarGülü @Royal Highness @mrt-06 @The_Erinch @12.Adam
Sende oynuyor musun?@Keith Long reyiz için diziyi tekrar çekmişler @Dosi @Yakamoz-Asi @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @Bully @RüzgarGülü @Royal Highness @mrt-06 @The_Erinch @12.Adam
Aman patlasın. .ssSabah akṣam iṣi o ne sandın @xemrexxx
Aaaaa @serhatt la @Emre Ozansoy 1 numaralı muhteşem yüzyıl fanı olmak için beni ortadan kaldırabilirdi senaryo böyle olsaydı
Bunlar için elimi kana bulamaya değmezdi, şehzadeler, malkoçoğlu vs. o senaryoya dahil olsaydı olabilirdi.Aaaaa @serhatt la @Emre Ozansoy 1 numaralı muhteşem yüzyıl fanı olmak için beni ortadan kaldırabilirdi senaryo böyle olsaydı
Erkek ayırmayan derken? 😱Kız zaten kadın erkek ayırmayan buydu tarihte ,yani sen son sezonlar ekrana kilitlenirdin bu durumda Ekli dosyayı görüntüle 130564
ayol işte kanuninin son dönemlerinde ester Handali diye bir kadın geliyor, hürremin ve nurbanunun muhasebe işlerini yapıyorErkek ayırmayan derken? 😱
Dizide iması yapıldı mı?ayol işte kanuninin son dönemlerinde ester Handali diye bir kadın geliyor, hürremin ve nurbanunun muhasebe işlerini yapıyor
onun yeğeni var erkek, onunla işi pişirdi diyolla selim için , birlikte has odaya genç oğlanlar atıyorlarmış
yok gııı bu oynamıştı yasef karakterini çok göstermediler halasını Dolunay Soysert oynamıştı daha çok onu gösterdiler dizide o ailedenDizide iması yapıldı mı?
Yapsalar şaşardım.yok gııı bu oynamıştı yasef karakterini çok göstermediler halasını Dolunay Soysert oynamıştı daha çok onu gösterdiler dizide o aileden
x.com
x.com