Neyse şu Vampire Daires konusuna yorum edecektim.Giderken sen de mi brütüs aman pompt dersin artik![]()
Neyse şu Vampire Daires konusuna yorum edecektim.Giderken sen de mi brütüs aman pompt dersin artik![]()
Bu gidisle yakinda @Çiğdem- le birlikte pembe oda kurup cw parlaklarini konuşursun zaten öyle kendini bitirirsin bize gerek kalmazNeyse şu Vampire Daires konusuna yorum edecektim.![]()
aaa ben oğlanlara odaklandığımdan çok fark edememişim cw in kadın oyuncu kadrosundada bir önemli bir yükseliş oluşmuş görmeyeliBu gidisle yakinda @Çiğdem- le birlikte pembe oda kurup cw parlaklarini konuşursun zaten öyle kendini bitirirsin bize gerek kalmaz![]()
2. yi bir yerden tanıyorum, ama çıkaramadım tam
Seni gördüm zaten ya ben, sadece o konudakileri merak ettim
Güzellik sıralamasında en güzeli 2. bence.2. yi bir yerden tanıyorum, ama çıkaramadım tam
Seni gördüm zaten ya ben, sadece o konudakileri merak ettim![]()
Evet, birinciyle yarışır birincilik içinGüzellik sıralamasında en güzeli 2. bence.![]()
Beğendiğin birinci fotodaki kızın dizideki hali bu yalnız.Evet, birinciyle yarışır birincilik için![]()
Oha, çok güzel lanBeğendiğin birinci fotodaki kızın dizideki hali bu yalnız.
![]()
Beğeneceğini biliyordum. Oyun karakteri gibi gözüküyor çünkü.Oha, çok güzel lan![]()
En çok saçını, gözlerini, burnunu, çenesini, yanaklarını ve çene kemiğinin şeklini beğendim.Beğeneceğini biliyordum. Oyun karakteri gibi gözüküyor çünkü.![]()
O zaman The 100'ü izlesene.En çok saçını, gözlerini, burnunu, çenesini, yanaklarını ve çene kemiğinin şeklini beğendim.![]()
Ah keşke dizi izleyen birisi olsaydım da senin dizi önerilerini değerlendirme şansım olsaydıO zaman The 100'ü izlesene.![]()
aaa ben oğlanlara odaklandığımdan çok fark edememişim cw in kadın oyuncu kadrosundada bir önemli bir yükseliş oluşmuş görmeyeli![]()
![]()
![]()
2. yi bir yerden tanıyorum, ama çıkaramadım tam
Seni gördüm zaten ya ben, sadece o konudakileri merak ettim![]()
tövbe bismillah sanki sahneyi çiğdem yazmış, hep dediği gibi güzel kadınlar büyücü olmuş, meryoşum bakışıyla bayıltıyor cansu da sözlerle iyileştiriyor😱 @Harunnn60 @Thequeer @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAxTeve2, ilk sezonu satın almış duydun mu?@xemrexxx
Ne diyor kız tercüme etsene