Neyse şu Vampire Daires konusuna yorum edecektim.Giderken sen de mi brütüs aman pompt dersin artik
Neyse şu Vampire Daires konusuna yorum edecektim.Giderken sen de mi brütüs aman pompt dersin artik
Bu gidisle yakinda @Çiğdem- le birlikte pembe oda kurup cw parlaklarini konuşursun zaten öyle kendini bitirirsin bize gerek kalmazNeyse şu Vampire Daires konusuna yorum edecektim.
aaa ben oğlanlara odaklandığımdan çok fark edememişim cw in kadın oyuncu kadrosundada bir önemli bir yükseliş oluşmuş görmeyeliBu gidisle yakinda @Çiğdem- le birlikte pembe oda kurup cw parlaklarini konuşursun zaten öyle kendini bitirirsin bize gerek kalmaz
2. yi bir yerden tanıyorum, ama çıkaramadım tam
Seni gördüm zaten ya ben, sadece o konudakileri merak ettim
Güzellik sıralamasında en güzeli 2. bence.2. yi bir yerden tanıyorum, ama çıkaramadım tam
Evet, birinciyle yarışır birincilik içinGüzellik sıralamasında en güzeli 2. bence.
Beğendiğin birinci fotodaki kızın dizideki hali bu yalnız.Evet, birinciyle yarışır birincilik için
Oha, çok güzel lanBeğendiğin birinci fotodaki kızın dizideki hali bu yalnız.
Beğeneceğini biliyordum. Oyun karakteri gibi gözüküyor çünkü.Oha, çok güzel lan
En çok saçını, gözlerini, burnunu, çenesini, yanaklarını ve çene kemiğinin şeklini beğendim.Beğeneceğini biliyordum. Oyun karakteri gibi gözüküyor çünkü.
O zaman The 100'ü izlesene.En çok saçını, gözlerini, burnunu, çenesini, yanaklarını ve çene kemiğinin şeklini beğendim.
Ah keşke dizi izleyen birisi olsaydım da senin dizi önerilerini değerlendirme şansım olsaydıO zaman The 100'ü izlesene.
aaa ben oğlanlara odaklandığımdan çok fark edememişim cw in kadın oyuncu kadrosundada bir önemli bir yükseliş oluşmuş görmeyeli
2. yi bir yerden tanıyorum, ama çıkaramadım tam
tövbe bismillah sanki sahneyi çiğdem yazmış, hep dediği gibi güzel kadınlar büyücü olmuş, meryoşum bakışıyla bayıltıyor cansu da sözlerle iyileştiriyor😱 @Harunnn60 @Thequeer @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAxTeve2, ilk sezonu satın almış duydun mu? @xemrexxx
Ne diyor kız tercüme etsene @Çiğdem-
Haticenin hürreme osmanlı tokatı attığı sahneyi de koysana @Çiğdem-
aa o sahne çok güzeldi gerçekten meryemin en iyi oynadığı sahne çok iyi dayak yiyordu