AA neymiş o nedenler ahsetde bende bileyim ayoll merak ettim ben 1 neden bulamıyorum 5 tane bulmuslarmeryoşu sevmek için 5 neden diye haber yapmış arjantinde birdergi bana sorsalar 5 milyon tane söylerdim@Çiğdem- @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Forumdash @gizem ak
AA neymiş o nedenler ahsetde bende bileyim ayoll merak ettim ben 1 neden bulamıyorum 5 tane bulmuslar![]()
![]()
![]()
kız bak sanki yukarıda vadikızı teyze senin arasa sulanmış gibi bir kavga edin bencearas ay süperdi
kız bak sanki yukarıda vadikızı teyze senin arasa sulanmış gibi bir kavga edin bence![]()
hhaha aa aras iyiymiş burada evet ama biraz komik çekilmişkız bak sanki yukarıda vadikızı teyze senin arasa sulanmış gibi bir kavga edin bence![]()
senin oğlanlarin sahneleri genelde komik duruyor maraz ali olsun içerdedekiler olsun @destere nin polat oğlan olsunhhaha aa aras iyiymiş burada evet ama biraz komik çekilmiş![]()
![]()
![]()
Yalnız alt tarafa giydiği o bol kıyafetin içinde yaptığı hareketler hiç belli olmuyor.
aaa @destere de var videodarus kullarımız yine dizinin belgeselini yapmış , rusyada karakterleri seslendiren isimlerle fark-ı biz@Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @gizem ak @mrt-06 @dizi kolik
yok kız o desterenin doğal hali dombilihhaha aa bunlar değil sen muhteşem yüzyıl dizinde bir şişkoya benzetmiştin adam tavuğa benziyordu![]()
![]()
![]()
hhaha aa bunlar değil sen muhteşem yüzyıl dizinde bir şişkoya benzetmiştin adam tavuğa benziyordu![]()
![]()
![]()
dizi izlerken çiğdem hogathasıShow sezonunda bu ikisinin sahneleri çok beğeniliyordu.![]()
bekliyoruzAldığım istihbarata göre yeni dizi Eylül 2018'de.@xemrexxx
Aynı sette olacak(mış), ben de Lale Devri'ni düşündüm.bekliyoruzumarım artık eski Türk devletleri devrine gideriz
osmanlı olacaksa lale devrini anlatsın 12 senelik dönem, 1 sezonda biter![]()
aras ay süperdi
AA neymiş o nedenler ahsetde bende bileyim ayoll merak ettim ben 1 neden bulamıyorum 5 tane bulmuslar![]()
![]()
![]()
Show sezonunda bu ikisinin sahneleri çok beğeniliyordu.![]()
my yi yurtdışına pazarlayan izzetciğim pinto, bu diziyi pazarlayacakmış şimdi de , tims in dönem dizisi başlayana ka izleyebilirimAldığım istihbarata göre yeni dizi Eylül 2018'de.@xemrexxx