Evet bu bölümden.diziden mi bu unutmuşum
aferin günde 2 saat de olsa kalite gör
Evet bu bölümden.diziden mi bu unutmuşum
aferin günde 2 saat de olsa kalite gör
son sezonu gayet iyi ab de sezonun rekorunun sahibi diziEn güzel bölümler bunlar
Son sezonu rezalet
Hayırlısıson sezonu gayet iyi ab de sezonun rekorunun sahibi dizi
adamlar 1.5 yıl çalıştı dizi için seçimlerin çok iyi olması normalHayırlısı
Ama dizinin her oyuncusu ayrı güzel ayrı seçilmiş sanki
Sümbül Ağa mesela muhteşem rolünü yapıyor çok iyi seçmişler mesela
Zahmet olmuşadamlar 1.5 yıl çalıştı dizi için seçimlerin çok iyi olması normal
ilber ortaylı söyledi hürrem tarihtekine bire bir uygun biri ondan daha iyi bilecek değilsinZahmet olmuş
Hürrem yerinede güzel biri bulalardı
Şaka yapıyorum tabiki kadın rolünü hakkıyla yaptı muhteşem oynadıilber ortaylı söyledi hürrem tarihtekine bire bir uygun biri ondan daha iyi bilecek değilsin
Hürrem güzelleşmiş ama.olsun şimd daha anlamlı ama
mustinin zekasına yiğitliğine de diyecek yok yaniHürrem güzelleşmiş ama.
ben %50 pegasus %30 feniks (zümrüdü anka) %10 ar sentor ve siren çıktımhangi mitolojik karaktersin testini çözdüm zümrüdü anka kuşu çıktı hürrem sultan gibiuyuma for @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @destere @cookies @yatutarsa
"Zümrüdü Anka Kuşu" çıktı!
Senin anahtar kelimen: AZİM. Asla vazgeçmek yoktur sende, yılmazsın, korkmasın, düştüğün yerden kalmasını her zamansa bilirsin. Seni bitirmek isteyenlerse oldukça çok; fakat dibe vurup, vurduğun yerden çıkmaların sonucunda, o düşmanlar da artık vazgeçmek üzere. Ayrıca barışçıl yaratılışlı birisin; ancak başka çare kalmadığında savaşmayı da iyi bilirsin, ey küllerinden doğmanın kitabını yazan kişi!
Link at bende yapiyimhangi mitolojik karaktersin testini çözdüm zümrüdü anka kuşu çıktı hürrem sultan gibiuyuma for @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @destere @cookies @yatutarsa
"Zümrüdü Anka Kuşu" çıktı!
Senin anahtar kelimen: AZİM. Asla vazgeçmek yoktur sende, yılmazsın, korkmasın, düştüğün yerden kalmasını her zamansa bilirsin. Seni bitirmek isteyenlerse oldukça çok; fakat dibe vurup, vurduğun yerden çıkmaların sonucunda, o düşmanlar da artık vazgeçmek üzere. Ayrıca barışçıl yaratılışlı birisin; ancak başka çare kalmadığında savaşmayı da iyi bilirsin, ey küllerinden doğmanın kitabını yazan kişi!
Harem kurmuş ama yine de köpek seviyor
şu amca sülümana özenmiş harem kurmuş haberi tam çeviremedim@Forumdash @mrt-06 @Bully @yatutarsa @KayıpSehir
@destere bu kez sen çatla @Çiğdem- zenginmiş adam haremine gir
adam günem olmuşHarem kurmuş ama yine de köpek seviyorKızlar kendisini sevdirtmiyormuymuş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?