Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

Zampik yaparken son sahnesini izledim. İbrahim nasıl bakıyordu Kanuni'ye.

hangi mitolojik karaktersin testini çözdüm zümrüdü anka kuşu çıktı hürrem sultan gibi
uyuma for @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @destere @cookies @yatutarsa

"Zümrüdü Anka Kuşu" çıktı!

Senin anahtar kelimen: AZİM. Asla vazgeçmek yoktur sende, yılmazsın, korkmasın, düştüğün yerden kalmasını her zamansa bilirsin. Seni bitirmek isteyenlerse oldukça çok; fakat dibe vurup, vurduğun yerden çıkmaların sonucunda, o düşmanlar da artık vazgeçmek üzere. Ayrıca barışçıl yaratılışlı birisin; ancak başka çare kalmadığında savaşmayı da iyi bilirsin, ey küllerinden doğmanın kitabını yazan kişi!

ben %50 pegasus %30 feniks (zümrüdü anka) %10 ar sentor ve siren çıktım

Pegasus
Yunan mitolojisinin kanatlı atı Pegasus, deniz tanrısı Poseidon ile yılan saçlı Medusa'nın oğludur. Uçmak için kanatları olan bembeyaz bir at düşünün. Görevi ise Zeus'un yıldırımlarını taşımak. Üzerinde kimi neden taşıyacağına kendi karar verir. Evet işçidir, ama yapacağı işi seçecek kadar da aristokratik… Bu haliyle ilham kaynağıdır Pegasus. İlkeleriniz ve gelişkin bir adalet duygunuz var. Bir de inançlarınıza olan sadakatiniz. Bütün bunlar enerjinizle bir araya gelerek sizi iflah olmaz bir emekçiye dönüştürüyor. Öte yandan neye, ne zaman, hangi koşullar altında hizmet edeceğinize yine siz karar veriyorsunuz. Kuralları koyuyor, asaletinizden asla vazgeçmiyorsunuz. Bu haliniz ve idealist tavrınız size tanıklık edenler için vazgeçilmez bir ilham kaynağı. Ne kazandığınızdan bağımsız olarak nasıl yaşadığınız sürekli olarak konuşuluyor. Çünkü her yaptığınızda doğruyu, iyiyi, güzeli hatırlatan bir şeyler bulunuyor.

Link at bende yapiyim