Yok kanka doğrularAbarttın kanka yetenek bi de akıyor taşmış yani?
Yok kanka doğrularAbarttın kanka yetenek bi de akıyor taşmış yani?
Yazıdan bişey anlamamiştim taa ki altta @mrt-06'nin mesajını okuyana kadarfanfino yazarı ranini meryemin yeni dizisini ima eden bir tweet atnış baktım tükenmez kalem hesabı beğenmiş hemen bir an çok korktum neyse ki fake hesabıymış t.kalemin@mrt-06 @Forumdash
dizi konusunda kendini kandırırsın ancawilma ile meryem öbgz ile my denk diziler değil ( @yakup09 a taş) [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ayağına tims gitti acun gitti star gitti kadın bir dünya starı
gerçekler biri 300 milyonunu izlediği birdünya dizisi abd lere kadar adını duyurmuşdizi konusunda kendini kandırırsın anca
diğerinin de onadan pek aşşağı kalır yanı yok.gerçekler biri 300 milyonunu izlediği birdünya dizisi abd lere kadar adını duyurmuş
en çok izlenen 5 ter bile değil daha öbgzdiğerinin de onadan pek aşşağı kalır yanı yok.yani karadayıyla karıştırma
kimmiş ? hem tüm ülkelerde ki bütün reytingleri topladın, ort aldın hesaplayıp 10 iddialı dizi arasında karşılaştırma yaptın heralde böyle kesin konuşuyosanen çok izlenen 5 ter bile değil daha öbgz
ben demiyorum dizileri satanlar,kültür bakanlığı ya da başbakanlık diyorkimmiş ? hem tüm ülkelerde ki bütün reytingleri topladın, ort aldın hesaplayıp 10 iddialı dizi arasında karşılaştırma yaptın heralde böyle kesin konuşuyosan
ilk'e girer ama öbgzk.. ilk 5'in nesi kötü ? hem kendi ülkesinde kırmadığı reyting rekoru, ödüller kalmadı.ben demiyorum dizileri satanlar,kültür bakanlığı ya da başbakanlık diyorilk 3 dizi değişmiyi hepsnin açıklmasında zaten my-fgsn-aşk-ı memnu
2.cümleyi yapan bir sürü dizi varilk'e girer ama öbgzk.. ilk 5'in nesi kötü ? hem kendi ülkesinde kırmadığı reyting rekoru, ödüller kalmadı.
Wilma hakkında ne düşünüyorsun yakup09..ilk'e girer ama öbgzk.. ilk 5'in nesi kötü ? hem kendi ülkesinde kırmadığı reyting rekoru, ödüller kalmadı.
bende saniyim2.cümleyi yapan bir sürü dizi varayrıca ilk 5 e girebildiğini snamiyim
biraz daha bekliyebilirdi. çok aceleci davrandı furkan pardon atacanWilma hakkında ne düşünüyorsun yakup09..
senin ki de yok..kantın yok ama
açıklamalr ortadabiraz daha bekliyebilirdi. çok aceleci davrandı furkan pardon atacan
senin ki de yok..olsa saniyim demezdin
yakup09'un yerine beyazsoy olsa tam olacaktı.biraz daha bekliyebilirdi. çok aceleci davrandı furkan pardon atacan
senin ki de yok..olsa saniyim demezdin
öbgzk her yayımlandığı ülkede gayet iyi oranlar alıyor.açıklamalr ortadaizlenen dizilerin seyirci sayıları açıklaniyi zaten
nigar kalafanın harcadığı gibi aynı.yakup09'un yerine beyazsoy olsa tam olacaktı.Aynen kız kendini harcadı.
misal dizilerin satıldığı en kalabalık ülke pakistanda öğlen 12:00 da yayınlanıyor baştan 10 milyon izleyici kaybettiöbgzk her yayımlandığı ülkede gayet iyi oranlar alıyor.kötü gittiği illa vardır ama çok nadir.
yok artık pakistanda gelmiş geçmiş en iyi reytingi almıştı.misal dizilerin satıldığı en kalabalık ülke pakistanda öğlen 12:00 da yayınlanıyor baştan 10 milyon izleyici kaybetti
yok artık uydurmayalımyok artık pakistanda gelmiş geçmiş en iyi reytingi almıştı.tekrarları yeni bölüme mal etmiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?