ben de izlemedim o sahneyi bu akşam ama ezberimde hepsibilmiyorum çok sağol
Bilmeyenler var yahu.sen hiç kaçırır mısın?
![]()
ben de izlemedim o sahneyi bu akşam ama ezberimde hepsibilmiyorum çok sağol
Bilmeyenler var yahu.sen hiç kaçırır mısın?
![]()
Kaç ülkede izleniyordur şimdi ÖBGZ, zamanında boynun kopsun Carolin demedik meşhurdu Hürrem gibi.ne gidecek yav meryem bir dünya starı türkiyedeki tüm oyunculardan daha meşhur oldu tek diziyle bir beren yarışabilir o da belki![]()
Hım tabii canım.ben de izlemedim o sahneyi bu akşam ama ezberimde hepsi![]()
türkiyede öyleydi türkiye dışında yarışamazKaç ülkede izleniyordur şimdi ÖBGZ, zamanında boynun kopsun Carolin demedik meşhurdu Hürrem gibi.![]()
Taş kalplı yılan. sshaketti o melun sülümanla halvet ne demek .ss
Hürrem kim Carolin kim canım şimdi eğri oturup doğru konuşalım.Kaç ülkede izleniyordur şimdi ÖBGZ, zamanında boynun kopsun Carolin demedik meşhurdu Hürrem gibi.![]()
İkisi de kötü karakter benim için farkı yok.Hürrem kim Carolin kim canım şimdi eğri oturup doğru konuşalım.![]()
Avatarın telefondan küçük gözüküyor; Meryem'e benzettim.Taş kalplı yılan. ss
Ama [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] daha iyidir dimi sana göre?İkisi de kötü karakter benim için farkı yok.![]()
o senin mahondur bak gizem karaca 3.bölümde onun yüzünden atıldı diziden kızın geleceği parlaktı sülonn halvet takımına kesin girerdiTaş kalplı yılan. ss
Tabii ki.Ama [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] daha iyidir dimi sana göre?![]()
Yok artık. ss O cadının ne işi olur benim avatarımda 😡 Şakası bile sinirimi hoplattı.Avatarın telefondan küçük gözüküyor; Meryem'e benzettim.![]()
xemrexxx Meryem diye diye kafayı yedirtti bana.Yok artık. ss O cadının ne işi olur benim avatarımda 😡 Şakası bile sinirimi hoplattı.![]()
ne kadar tarafsız bir yönetici sanki bir melih gökçek mübarek .ssYok artık. ss O cadının ne işi olur benim avatarımda 😡 Şakası bile sinirimi hoplattı.![]()
kafan güzel olmuştur iştexemrexxx Meryem diye diye kafayı yedirtti bana.![]()
Haha.Tabii ki.Meryem'in oyunculuğunu yapay buluyorum ben zaten. Ki ben yıllarımı tiyatroya vermiş bir insanım az çok oyuncudan anlarım..
![]()
Avatarıma Perran'ımı koyup kendime gelmem lazım. .ssne kadar tarafsız bir yönetici sanki bir melih gökçek mübarek .ss
kafan güzel olmuştur işte![]()
Mahi'min bir bildiği vardır. ss Ama Hürrem'e engel olamadı maalesef.o senin mahondur bak gizem karaca 3.bölümde onun yüzünden atıldı diziden kızın geleceği parlaktı sülonn halvet takımına kesin girerdi![]()
Cadıymış.Yok artık. ss O cadının ne işi olur benim avatarımda 😡 Şakası bile sinirimi hoplattı.![]()
Abarttın kanka yetenek bi de akıyor taşmış yani?Haha.ay Meryem'e kötü ve yapay oyuncu diyen çarpılır vallahi.
Kadın'dan yetenek akıyor
![]()
Cadı tabii kadının her tarafından kötülük akıyor.Cadıymış.![]()