senin uydurmadığın nerden malumyok artık uydurmayalım![]()
senin uydurmadığın nerden malumyok artık uydurmayalım![]()
kanalın facebook sayfasına bakıyorumsenin uydurmadığın nerden malum![]()
Ne yani koskoca kanal d kendi yapımına gündüz kuşağına atıldı, yurt dışında ilk 5'e giremediğni saniyim diyeceği yok yakanalın facebook sayfasına bakıyorum![]()
türk dizileri içinde en çok izlenen 5 te değil diyorumNe yani koskoca kanal d kendi yapımına gündüz kuşağına atıldı, yurt dışında ilk 5'e giremediğni saniyim diyeceği yok ya![]()
Whhaaagggghhhtttt!!!!!!! 😱misal dizilerin satıldığı en kalabalık ülke pakistanda öğlen 12:00 da yayınlanıyor baştan 10 milyon izleyici kaybetti![]()
bundan da bahsettim konularımda sen dikakt etmedin demek kiWhhaaagggghhhtttt!!!!!!! 😱Sırbistanda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 16'ya atıldı diye demediğinizi bırakmadiniz peki buna ne demeli???
Hiçte bile bahsetmedinbundan da bahsettim konularımda sen dikakt etmedin demek ki![]()
yakupla kaç kez tartıştık bunu tabi sen ay yapma fokuslandığından farkında değilsinHiçte bile bahsetmedinMesela geçen sene açtiğin Yunanistan konusunda sana OBGZ 'de ilk 10'a giremiyor diyordum ama sen hala FSGN vs Karadayı hikayesini anlatıp duruyordun
OBGZ'ye düşmanliğin bugun başlamiş zaar onu dedim bunu dedim şunu dedim diyorsun![]()
Hmmm!!! kişinin fanliğina göre yorum atıyorum diyorsunyakupla kaç kez tartıştık bunu tabi sen ay yapma fokuslandığından farkında değilsin![]()
ne alakası var kişi fanlığına göre görüyor diyorumHmmm!!! kişinin fanliğina göre yorum atıyorum diyorsunYoksa başka bişey değil
![]()
"Allah" bu kızı islah etsin diyorum ben dene alakası var kişi fanlığına göre görüyor diyorumşimdi medcezire 10 tane laf atsam yakup görmez bile
Özlem Kumrular @Donquijote1974 10h
Syros-Tinos arası feribotta 5 dk'da 2 Türk dizisi reklamı vardı: Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı. Tanrı onlara sabır versin
yunanistanda kaçkış yok![]()
yunanistan demişken kpa nın kanalı reytingte %5.3 düşmüş tabi fgsn nin yüzde 35 i ka reyting alırsa kpa normadir"Allah" bu kızı islah etsin diyorum ben de![]()
Matematik öğrenyunanistan demişken kpa nın kanalı reytingte %5.3 düşmüş tabi fgsn nin yüzde 35 i ka reyting alırsa kpa normadir![]()
fgsn geçen sene 7-8 reytin alıyordu ve 4.-5. oluyordu kpa şimdi 20 share alıyor reytingi 3 reytingin asltındaMatematik öğrenKPA %20 share alip FSGN'in %35'i ediyorsa FSGN kaç share alıyordu??? %60?%70? %80?
atarda insan bu kadar atmaz
![]()
Reyting oranından gelmedin öncefgsn geçen sene 7-8 reytin alıyordu ve 4.-5. oluyordu kpa şimdi 20 share alıyor reytingi 3 reytingin asltındaher zaman aynı izleyici oalcak diye bir kaide yok
![]()
neyse ne kanalı düşürmüşler yazık be kanalaReyting oranından gelmedin önceShare'den girdin ordan çık reyting oranından değil
![]()
Ne biliyorsun ondan oldugunu??? Diğer programlarinin reytinglerini biliyormusun???neyse ne kanalı düşürmüşler yazık be kanala![]()
diğer programlar düştü mü bilmem ama 19-20 arası kpa yüzünden düşmüş yüzde 50-55Ne biliyorsun ondan oldugunu??? Diğer programlarinin reytinglerini biliyormusun???Cevabı olmayan soruları sordurup tartişmiyak hacı
![]()
hahahaha @pompy bu herşeyi yapabiliryakupla kaç kez tartıştık bunu tabi sen ay yapma fokuslandığından farkında değilsin
rosemary @senaakmann 8h
Uyumadan önce muhteşem yüzyıl izledim rüyamda hatice sultan mutlu olsun diye aqua parka götürüyorlardı
@pompy de my izliyormuş bakın@mrt-06 @Çiğdem- @yatutarsa