Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

bundan da bahsettim konularımda sen dikakt etmedin demek ki :A
Hiçte bile bahsetmedin :T: Mesela geçen sene açtiğin Yunanistan konusunda sana OBGZ 'de ilk 10'a giremiyor diyordum ama sen hala FSGN vs Karadayı hikayesini anlatıp duruyordun :T:

OBGZ'ye düşmanliğin bugun başlamiş zaar onu dedim bunu dedim şunu dedim diyorsun :T:

Hiçte bile bahsetmedin :T: Mesela geçen sene açtiğin Yunanistan konusunda sana OBGZ 'de ilk 10'a giremiyor diyordum ama sen hala FSGN vs Karadayı hikayesini anlatıp duruyordun :T:

OBGZ'ye düşmanliğin bugun başlamiş zaar onu dedim bunu dedim şunu dedim diyorsun :T:
yakupla kaç kez tartıştık bunu tabi sen ay yapma fokuslandığından farkında değilsin :F

rosemary@senaakmann 8h
Uyumadan önce muhteşem yüzyıl izledim rüyamda hatice sultan mutlu olsun diye aqua parka götürüyorlardı:(

@pompy de my izliyormuş bakın :F @mrt-06 @Çiğdem- @yatutarsa

Son düzenleme:
Hmmm!!! kişinin fanliğina göre yorum atıyorum diyorsun:) Yoksa başka bişey değil:)
ne alakası var kişi fanlığına göre görüyor diyorum :F şimdi medcezire 10 tane laf atsam yakup görmez bile :F

Özlem Kumrular@Donquijote1974 10h
Syros-Tinos arası feribotta 5 dk'da 2 Türk dizisi reklamı vardı: Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı. Tanrı onlara sabır versin :)

yunanistanda kaçkış yok :F

Matematik öğren :F KPA %20 share alip FSGN'in %35'i ediyorsa FSGN kaç share alıyordu??? %60?%70? %80? (b) atarda insan bu kadar atmaz :F
fgsn geçen sene 7-8 reytin alıyordu ve 4.-5. oluyordu kpa şimdi 20 share alıyor reytingi 3 reytingin asltında :A her zaman aynı izleyici oalcak diye bir kaide yok :F