Yok kanka doğrularAbarttın kanka yetenek bi de akıyor taşmış yani?![]()
Yok kanka doğrularAbarttın kanka yetenek bi de akıyor taşmış yani?![]()
Yazıdan bişey anlamamiştim taa ki altta @mrt-06'nin mesajını okuyana kadarfanfino yazarı ranini meryemin yeni dizisini ima eden bir tweet atnış baktım tükenmez kalem hesabı beğenmiş hemen bir an çok korktum neyse ki fake hesabıymış t.kalemin@mrt-06 @Forumdash
dizi konusunda kendini kandırırsın ancawilma ile meryem öbgz ile my denk diziler değil ( @yakup09 a taş) [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ayağına tims gitti acun gitti star gitti kadın bir dünya starı
![]()
gerçekler biri 300 milyonunu izlediği birdünya dizisi abd lere kadar adını duyurmuşdizi konusunda kendini kandırırsın anca![]()
diğerinin de onadan pek aşşağı kalır yanı yok.gerçekler biri 300 milyonunu izlediği birdünya dizisi abd lere kadar adını duyurmuş![]()
en çok izlenen 5 ter bile değil daha öbgzdiğerinin de onadan pek aşşağı kalır yanı yok.yani karadayıyla karıştırma
![]()
kimmiş ? hem tüm ülkelerde ki bütün reytingleri topladın, ort aldın hesaplayıp 10 iddialı dizi arasında karşılaştırma yaptın heralde böyle kesin konuşuyosanen çok izlenen 5 ter bile değil daha öbgz![]()
ben demiyorum dizileri satanlar,kültür bakanlığı ya da başbakanlık diyorkimmiş ? hem tüm ülkelerde ki bütün reytingleri topladın, ort aldın hesaplayıp 10 iddialı dizi arasında karşılaştırma yaptın heralde böyle kesin konuşuyosan![]()
ilk'e girer ama öbgzk.. ilk 5'in nesi kötü ? hem kendi ülkesinde kırmadığı reyting rekoru, ödüller kalmadı.ben demiyorum dizileri satanlar,kültür bakanlığı ya da başbakanlık diyorilk 3 dizi değişmiyi hepsnin açıklmasında zaten my-fgsn-aşk-ı memnu
![]()
2.cümleyi yapan bir sürü dizi varilk'e girer ama öbgzk.. ilk 5'in nesi kötü ? hem kendi ülkesinde kırmadığı reyting rekoru, ödüller kalmadı.![]()
Wilma hakkında ne düşünüyorsun yakup09..ilk'e girer ama öbgzk.. ilk 5'in nesi kötü ? hem kendi ülkesinde kırmadığı reyting rekoru, ödüller kalmadı.![]()
bende saniyim2.cümleyi yapan bir sürü dizi varayrıca ilk 5 e girebildiğini snamiyim
![]()
biraz daha bekliyebilirdi. çok aceleci davrandı furkan pardon atacanWilma hakkında ne düşünüyorsun yakup09..
senin ki de yok..kantın yok ama![]()
açıklamalr ortadabiraz daha bekliyebilirdi. çok aceleci davrandı furkan pardon atacan
senin ki de yok..olsa saniyim demezdin
![]()
yakup09'un yerine beyazsoy olsa tam olacaktı.biraz daha bekliyebilirdi. çok aceleci davrandı furkan pardon atacan
senin ki de yok..olsa saniyim demezdin
![]()
öbgzk her yayımlandığı ülkede gayet iyi oranlar alıyor.açıklamalr ortadaizlenen dizilerin seyirci sayıları açıklaniyi zaten
![]()
nigar kalafanın harcadığı gibi aynı.yakup09'un yerine beyazsoy olsa tam olacaktı.Aynen kız kendini harcadı.
![]()
misal dizilerin satıldığı en kalabalık ülke pakistanda öğlen 12:00 da yayınlanıyor baştan 10 milyon izleyici kaybettiöbgzk her yayımlandığı ülkede gayet iyi oranlar alıyor.kötü gittiği illa vardır ama çok nadir.
![]()
yok artık pakistanda gelmiş geçmiş en iyi reytingi almıştı.misal dizilerin satıldığı en kalabalık ülke pakistanda öğlen 12:00 da yayınlanıyor baştan 10 milyon izleyici kaybetti![]()
yok artık uydurmayalımyok artık pakistanda gelmiş geçmiş en iyi reytingi almıştı.tekrarları yeni bölüme mal etmiyelim
![]()