biliyordur herhalde tudorsu ama tudorsla karşılaştırılmak my için hakaret olur 1.sezondan sonra tudorsu solladı gitti myBoleyn'li bölümler yeterdiKıza tweet at dünyadan azcık haberi olsunValla küt diye gider Boleyn'i izlemeden
biliyordur herhalde tudorsu ama tudorsla karşılaştırılmak my için hakaret olur 1.sezondan sonra tudorsu solladı gitti myBoleyn'li bölümler yeterdiKıza tweet at dünyadan azcık haberi olsunValla küt diye gider Boleyn'i izlemeden
Ben bilmem MY'yi herkes ne izlediyse ona benzetiyorbiliyordur herhalde tudorsu ama tudorsla karşılaştırılmak my için hakaret olur 1.sezondan sonra tudorsu solladı gitti my
başlangıç tarihi ile alkası ne şimdiBen bilmem MY'yi herkes ne izlediyse ona benzetiyor
Mesela o tweeti atan cahil arkadaşimiz GoT'a benzetmiş. Oysa GoT 2011 Nisan'da başlamiş MY ise 2011 Ocak 5'te
Mundofox'ta 3ve4.sezona atlamişlarbaşlangıç tarihi ile alkası ne şimdi
ayrıca ilk sezonu izleyenler tudorsa benzetir 3.-4.sezonu izleyen got a
mundo foxa ne ara girdinMundofox'ta 3ve4.sezona atlamişlarOnlarda şuan ilk sezon yayınşanmıyor mu??? Git uykun gelmiş senin
İngilizce konuşulunca ordan bi vatandaş yazmiş sanıyordummundo foxa ne ara girdinyazan arkadaş abd li mi
neyse tudors da got da ortalamanın üstü diziler biri en zirvede diğeri en ortanın üstü ama olsun my için benzetilmek güzel bir olay
tudors da got da ortalama üstü dedim biri zirvede biri ortalama üstünde azıcık dmeişim sene hangisine zirve hangisine ortlama üstü demiş olabilirimİngilizce konuşulunca ordan bi vatandaş yazmiş sanıyordum
GoT ortalama dedin yaaEn iyi dizi dediğin dizi hangisi??
Üst seviye dizini soruyorum işte ortalaması filan olmayacak. Zİrve dediğinde aha diyeceğin dizi hangisi?tudors da got da ortalama üstü dedim biri zirvede biri ortalama üstünde azıcık dmeişim sene hangisine zirve hangisine ortlama üstü demiş olabilirim
ayrıca my sıradan dizi mi ki arapça vb. tweetler olsun hep 300 milyon izleyicisi olan bir dünya dizisi bu
got zirve dizi işte demişim zatenÜst seviye dizini soruyorum işte ortalaması filan olmayacak. Zİrve dediğinde aha diyeceğin dizi hangisi?
diziden sonunda kurutlmanın bir sevincini yaşıyor bence adamcağız
de get şopar .ssdiziden sonunda kurutlmanın bir sevincini yaşıyor bence adamcağız
Güzel olmayan resimlerini gösterip, @Çiğdem-'e malzeme verme.aa @Çiğdem- i görüyüonuz mu montajla neler yapmış 😱 @destere @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @ABAY_06
Ekli dosyayı görüntüle 38261
uykudan kalkınca meryem)) hangi sahne ki bu? neye kızdı acepaa @Çiğdem- i görüyüonuz mu montajla neler yapmış 😱 @destere @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @ABAY_06
Ekli dosyayı görüntüle 38261
onun malzemeye mi ihtiyacı var saçının teli gözükse kıskanırGüzel olmayan resimlerini gösterip, @Çiğdem-'e malzeme verme.
izlicen tabi melun ortada kaliteli kaç dizi varuykudan kalkınca meryem)) hangi sahne ki bu? neye kızdı acep
bu arada ben kösemi daha başlamadan eleştirdim baya ama my yi çok özledim onu da izlicem galiba
rusça konuşuyo yani rusya da gelmiş o bölümler
kanal 5 sizin orada değil mi?rusça konuşuyo yani rusya da gelmiş o bölümler
kanal 5 var ama bulgarca konuşmuyo ki bu fragmanda rusça konuşuyo anlamadımkanal 5 sizin orada değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?