Videonun adını okusuna.
ben görmemiştim daha önceVideonun adını okusuna.MY üzerinden sazan avi yapmış 7000 kişi de tıklamış.
![]()
Pek dediğine inanmadım ama. 😛ben görmemiştim daha önce![]()
Makyajsizda guzeldir @Çiğdem-![]()
hadi ordan makyaj kullanmam ben genelde yüz hatlarım makyaja gerek duymuyorgördüm çok makyaj yapmış![]()
takiliyor iste sana emrehadi ordan makyaj kullanmam ben genelde yüz hatlarım makyaja gerek duymuyor
sadece saçımı sık boyarım oda zevk meselesi işte![]()
çirkinin dibisin niye yalan atıyonhadi ordan makyaj kullanmam ben genelde yüz hatlarım makyaja gerek duymuyor
sadece saçımı sık boyarım oda zevk meselesi işte![]()
senn kendine bakkkk bu yaşta yaşlanmışsın o surat ne öyle hahhaçirkinin dibisin niye yalan atıyon![]()
yok artıksenn kendine bakkkk bu yaşta yaşlanmışsın o surat ne öyle hahha![]()
gordunmu sen emreyisenn kendine bakkkk bu yaşta yaşlanmışsın o surat ne öyle hahha![]()
gördümmm @xemrexxx şuankı kişiliğini fiziğinde gösteriyor vlla çok fırlama bir tipi var şeytanlık akıyor gözlerinden yüzünden yanıı kişiliğiyle fiziği çok uyumlu hahahnerde ne zaman gordun![]()
facesi varmi onungördümmm @xemrexxx şuankı kişiliğini fiziğinde gösteriyor vlla çok fırlama bir tipi var şeytanlık akıyor gözlerinden yüzünden yanıı kişiliğiyle fiziği çok uyumlu hahah![]()
kuru iftiragördümmm @xemrexxx şuankı kişiliğini fiziğinde gösteriyor vlla çok fırlama bir tipi var şeytanlık akıyor gözlerinden yüzünden yanıı kişiliğiyle fiziği çok uyumlu hahah![]()
facesi varmi onun![]()
bende varrr iftira falan değil çok fırlama bir tipin varrkuru iftira![]()
bana gondersene arkadaslik istegi gonderiyimbende varrr iftira falan değil çok fırlama bir tipin varr![]()