harem suare filmi ya da belgeseli oRamazan Ramazan sağda bir resim var +18 birde saf gibi tıkladım.
harem suare filmi ya da belgeseli oRamazan Ramazan sağda bir resim var +18 birde saf gibi tıkladım.
Boş anına denk gelmiştir )Ramazan Ramazan sağda bir resim var +18 birde saf gibi tıkladım.
onun gözü o noktaları ariyi zatenBoş anına denk gelmiştir )
Bu ne? İyiki Çinli değilim. .ss
adamlar döktürmüş çöziver sen deBu ne? İyiki Çinli değilim. .ss
Eminim bunu Çinliler bile anlamıyordur böyle dil mi olur öğrenene kadar ömür biter.adamlar döktürmüş çöziver sen de
çinlileri bilmiim ama 12-13 yaşına gelen bir japon dilinin %60 ını anca anlıyormış çinliler de öyledirEminim bunu Çinliler bile anlamıyordur böyle dil mi olur öğrenene kadar ömür biter.
resimde neden hürrem yok ? bununla ilgili bir konu açabilirsin @xemrexxxBu ne? İyiki Çinli değilim. .ss
sayfanın bir kısmı koskoca 2 sayfa varresimde neden hürrem yok ? bununla ilgili bir konu açabilirsin @xemrexxx
sonunda Çini de fethettin ya helal olsun sanasayfanın bir kısmı koskoca 2 sayfa var
global agency my yi 100 ülkeye satıcaz demişti daha fetih bitmedi çok yakında ff de devam edicisonunda Çini de fethettin ya helal olsun sana
Senin yüzünden 1 saatdir bigisayarla uğraşıyorum. O tıkladığım yerden virüs bulaştı bigisayra..40 tane şey indi bilgisayara temizlemeye kalktım denetim masasından dillerinden de anlayamıyorum temizleyemedim.global agency my yi 100 ülkeye satıcaz demişti daha fetih bitmedi çok yakında ff de devam edici
Emre ben bu arada senin capsini yaptım çok komik olduglobal agency my yi 100 ülkeye satıcaz demişti daha fetih bitmedi çok yakında ff de devam edici
virüs bulaştırmışsınglobal agency my yi 100 ülkeye satıcaz demişti daha fetih bitmedi çok yakında ff de devam edici
temizledin mi ?Senin yüzünden 1 saatdir bigisayarla uğraşıyorum. O tıkladığım yerden virüs bulaştı bigisayra..40 tane şey indi bilgisayara temizlemeye kalktım denetim masasından dillerinden de anlayamıyorum temizleyemedim.
Allah'ım başıma gelen nelerdi ya uğraş uğraş yorgunluktan zaten ölüyorum..Emre ben bu arada senin capsini yaptım çok komik oldu
virüs bulaştırmışsın
temizledin mi ?
geçmiş olsun , hallettin mi sorunu ?Allah'ım başıma gelen nelerdi ya uğraş uğraş yorgunluktan zaten ölüyorum..
ne virüsüEmre ben bu arada senin capsini yaptım çok komik oldu
virüs bulaştırmışsın
temizledin mi ?
@destere @Çiğdem- tıkalyın o linkeSenin yüzünden 1 saatdir bigisayarla uğraşıyorum. O tıkladığım yerden virüs bulaştı bigisayra..40 tane şey indi bilgisayara temizlemeye kalktım denetim masasından dillerinden de anlayamıyorum temizleyemedim.
sürgünüme virüs bulaşmış
oh olsun kaçak vs. my de kaçak demiş .sssürgünüme virüs bulaşmış
emre sana caps yaptım dedim daha önceki mesajındaoh olsun kaçak vs. my de kaçak demiş .ss
ne yaptığını bilmiyim ne yorum yapayımemre sana caps yaptım dedim daha önceki mesajında