Hayır dün yokmuş neden söylemedin onu anlamadım. Neden gizledin yani.seninki elemden kederden
Hayır dün yokmuş neden söylemedin onu anlamadım. Neden gizledin yani.seninki elemden kederden
taki petmiyim kiHayır dün yokmuş neden söylemedin onu anlamadım. Neden gizledin yani.
Hayret izleyip yorum yapıyordun nasıl takip etmemekse artık bu.taki petmiyim ki
ilk bölümü izledim 2.sini izlemedimHayret izleyip yorum yapıyordun nasıl takip etmemekse artık bu.
reytingler nasıl ?Tarkan @Trkn_07 23hView translation
İspanyol kanali FoxMundo'da Muhtesem Yuzyil izleyecegim aklimin ucundan gecmezdi Suleiman, El Gran Sultan @ Fox Mundo pic.twitter.com/J68IHDup2T
beter ol melun @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @sürgünüm @yatutarsa
bulamadım zaten kanal küçük bir kanal yarım milyon bile izlendiğini sanmıyorumreytingler nasıl ?
Sen mi yaptın?''He fling hisself into Magnificent Century.I'm afraid that he gonna smother my BİLAL.'' via Turkish public pic.twitter.com/S5Y6jvXm4Q
ne dalga geçmişlerdi @Harunnn60 @sürgünüm
Güzelmiş''He fling hisself into Magnificent Century.I'm afraid that he gonna smother my BİLAL.'' via Turkish public pic.twitter.com/S5Y6jvXm4Q
ne dalga geçmişlerdi @Harunnn60 @sürgünüm
yok twitterda gördüm zaten videosu da yapılmıştıSen mi yaptın?
aaaa avrupaya açılıyorsun demek git braz ispanayda falan yaşa orda ispanyollarla seyret bence hem braz türkiyede nefes alsın yokluğundaTarkan @Trkn_07 23hView translation
İspanyol kanali FoxMundo'da Muhtesem Yuzyil izleyecegim aklimin ucundan gecmezdi Suleiman, El Gran Sultan @ Fox Mundo pic.twitter.com/J68IHDup2T
beter ol melun @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @sürgünüm @yatutarsa
Senden iyi araştırmacı olurçin'e girdim sonunda çin devlet televizyonundan galiba çzöemedim @sürgünüm @mrt-06 @destere @Forumdash @Çiğdem- @gözlemci @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 38001
Allah'tan onu tercüme edemiyon yoksa o ka yazıdan rahat 3-5 konu çıkarırdın.
az kaldı onu da çözücem bak şurada dolu haber varAllah'tan onu tercüme edemiyon yoksa o ka yazıdan rahat 3-5 konu çıkarırdın.
Bu iyiymissAllah'tan onu tercüme edemiyon yoksa o ka yazıdan rahat 3-5 konu çıkarırdın.
Ramazan Ramazan sağda bir resim var +18 birde saf gibi tıkladım.az kaldı onu da çözücem bak şurada dolu haber var
http://www.baidu.com/s?wd=宏伟的世纪&rsv_bp=0&tn=baidu&rsv_spt=3&ie=utf-8&rsv_n=2&rsv_sug3=1&rsv_sug4=329&rsv_sug1=1&rsv_sug2=0&inputT=825
@ozgur2113 @Harunnn60 yardımlarınızı beklerim