Hayır dün yokmuş neden söylemedin onu anlamadım. Neden gizledin yani.seninki elemden kederden![]()
Hayır dün yokmuş neden söylemedin onu anlamadım. Neden gizledin yani.seninki elemden kederden![]()
taki petmiyim kiHayır dün yokmuş neden söylemedin onu anlamadım. Neden gizledin yani.![]()
Hayret izleyip yorum yapıyordun nasıl takip etmemekse artık bu.taki petmiyim ki![]()
ilk bölümü izledim 2.sini izlemedimHayret izleyip yorum yapıyordun nasıl takip etmemekse artık bu.![]()
reytingler nasıl ?Tarkan @Trkn_07 23hView translation
İspanyol kanali FoxMundo'da Muhtesem Yuzyil izleyecegim aklimin ucundan gecmezdi Suleiman, El Gran Sultan @ Fox Mundo pic.twitter.com/J68IHDup2T
beter ol melun@mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @sürgünüm @yatutarsa
bulamadımreytingler nasıl ?![]()
Sen mi yaptın?''He fling hisself into Magnificent Century.I'm afraid that he gonna smother my BİLAL.'' via Turkish publicpic.twitter.com/S5Y6jvXm4Q
![]()
ne dalga geçmişlerdi![]()
@Harunnn60 @sürgünüm
Güzelmiş''He fling hisself into Magnificent Century.I'm afraid that he gonna smother my BİLAL.'' via Turkish publicpic.twitter.com/S5Y6jvXm4Q
![]()
ne dalga geçmişlerdi![]()
@Harunnn60 @sürgünüm
yok twitterda gördüm zaten videosu da yapılmıştıSen mi yaptın?![]()
aaaa avrupaya açılıyorsun demek git braz ispanayda falan yaşa orda ispanyollarla seyret bence hem braz türkiyede nefes alsın yokluğundaTarkan @Trkn_07 23hView translation
İspanyol kanali FoxMundo'da Muhtesem Yuzyil izleyecegim aklimin ucundan gecmezdi Suleiman, El Gran Sultan @ Fox Mundo pic.twitter.com/J68IHDup2T
beter ol melun@mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @sürgünüm @yatutarsa
Senden iyi araştırmacı olurçin'e girdim sonundaçin devlet televizyonundan galiba çzöemedim
@sürgünüm @mrt-06 @destere @Forumdash @Çiğdem- @gözlemci @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 38001
Allah'tan onu tercüme edemiyon yoksa o ka yazıdan rahat 3-5 konu çıkarırdın.
az kaldı onu da çözücemAllah'tan onu tercüme edemiyon yoksa o ka yazıdan rahat 3-5 konu çıkarırdın.![]()
Bu iyiymissAllah'tan onu tercüme edemiyon yoksa o ka yazıdan rahat 3-5 konu çıkarırdın.![]()
Ramazan Ramazan sağda bir resim var +18 birde saf gibi tıkladım.az kaldı onu da çözücembak şurada dolu haber var
http://www.baidu.com/s?wd=宏伟的世纪&rsv_bp=0&tn=baidu&rsv_spt=3&ie=utf-8&rsv_n=2&rsv_sug3=1&rsv_sug4=329&rsv_sug1=1&rsv_sug2=0&inputT=825
@ozgur2113 @Harunnn60 yardımlarınızı beklerim![]()